3

Digitaalisuus opiskelussa

Kätevä ja maksuton Sanastot-sovellus auttaa kertaamaan sanastoja ja käsitteitä

Kielten ja reaaliaineiden sarjoihimme on saatavilla helppokäyttöinen Sanastot-sovellus, jonka voi ladata älypuhelimeen sovelluskaupasta.

Sovellus on muokattu kunkin oppimateriaalin sisällön mukaisesti ja sen avulla harjoittelet vieraskielisiä sanoja tai reaaliaineiden käsitteitä missä ja milloin tahansa, vaivattomasti.

UUTTA: Sanastot-sovelluksessa käsite-kääntökortteja myös reaaliaineisiin yläkoulussa ja lukiossa!

Kätevän ja maksuttoman Sanastot-sovelluksen avulla opiskelijasi voivat opiskella kielten sarjojen sanastoja ja reaaliaineiden käsitteitä. Sanastot-sovellus on oiva apuväline erityisesti kertaamiseen!

Näin hyödynnät Sanastot-sovellusta kielissä

Aakkosellisesta sanastosta löytyvät kaikki oppimateriaalien sanat käännettynä suomi–vieraskieli ja vieraskieli–suomi. Lisäksi jokaisesta kappaleesta on koottu omia kääntökortteja, joiden avulla yksittäisten sanojen harjoittelu on tehty helpoksi ja hauskaksi. Sanakokeita varten voi harjoitella tietyn osion sanoja, kunnes ne ovat hallussa.

Näin hyödynnät Sanastot-sovellusta reaaliaineissa

Kunkin moduulin käsitteet selityksineen löytyvät sovelluksesta aakkosjärjestyksessä. Lisäksi käsitteistä on koottu luvuittain käsite–selitys-kääntökortteja, joiden avulla yksittäisten termien harjoittelu on helppoa. Käsitteitä voi harjoitella sekä niin, että kääntökortin etupuolella on pelkkä käsite, tai toisin päin niin, että etupuolella on selitys ja tehtävänä on ymmärtää, mikä käsite on kyseessä. Kokeita varten voi harjoitella tietyn osion sanoja, kunnes ne ovat hallussa.

Mihin sarjoihin Sanastot-sovellus on saatavilla?

Tällä hetkellä Sanastot-sovellus on saatavilla seuraaviin sarjoihimme:

Alakoulu:

Yläkoulu:

Lukion ja aikuisopiskelun sarjoihin:

Ammattikorkeakoulu:

Lataa sanastosovellus sovelluskaupoista:Lue seuraavaksi

Digitaalisuus opiskelussa

10 syytä ottaa Arttu-sovellus hyötykäyttöön

Digitaalisuus opiskelussa

Kampuksen käännöstyökalu auttaa vieraskielisiä opiskelijoita

Löydät Arttu-sisällöt näistä tuotteista