3

Aventureros

Una aventura mágica te espera − Taianomainen seikkailu odottaa sinua

Aventureros ohjaa rohkeaan kielenkäyttöön ja luo vahvan perustan espanjan kielen taidolle

Aventureros on kattava alakoulun A1/A2-espanjan oppimateriaalisarja, jossa toiminnalliset työtavat tuovat elämyksellisyyttä oppimiseen ja innostavat heti käyttämään kieltä.

Rohkaisevaa ja toiminnallista harjoittelua

Aventureros auttaa oppilasta tunnistamaan vahvuutensa kielenoppijana ja ohjaa aktiiviseen toimijuuteen. Oppimateriaalin monipuoliset harjoitukset tukevat kielen oppimista sen jokaisella osa-alueella.

Perusasioiden opettelu on hauskaa

Keskeisiä oppisisältöjä harjoitellaan systemaattisesti ja monipuolisesti. Hauskat kielitietovideot havainnollistavat opittavaa asiaa, ja lasten näkökulmasta tehdyt, kiinnostavat kulttuurivideot edistävät tietotaitoa.

Joustava oppimateriaali
Oppimateriaalia on helppo mukauttaa erilaisten tuntijakojen tarpeisiin, ja sitä voi käyttää sekä A1- että A2-kielen opetuksessa 3. luokalta alkaen. Tekstit ja tehtävät ovat samassa kirjassa, mikä tekee oppimateriaalista helppokäyttöisen. Runsas määrä tekstejä antaa oppilaille ja opettajalle mahdollisuuden valita aiheita kiinnostuksen mukaan.

Innostava tarina
Sarjan päähenkilöt Valeria, Guillermo, Alba sekä Coco-koira asuvat tuiki tavallisella espanjalaisella kadulla, mutta yksi taloista on varsin ihmeellinen. Kuka talossa asuu? Miksi talo vaihtaa väriä? Veikö salaperäinen naapuri keksit? Entä mikä on kadonneen kanin arvoitus? Espanjan oppiminen on upea seikkailu, joka tutustuttaa uusiin maailmoihin ja kulttuureihin. Seikkailuilla on tapana haastaa, aktivoida ja innostaa. Niin käy tälläkin kertaa!

Sarjan tekijät

Tekijät: Sini Heino, Anni Kallio ja Javier Lázaro Ramos. Tutustu tekijöihin »
Kuvitus: Tuire Siiriäinen, Joona Aalto

Mitä sarjaan kuuluu?

Oppilaalle

Painettu oppikirja sisältää sekä tekstit että tehtävät. Tutustu verkkokaupassa »

Bingel-tehtävien avulla oppilas voi harjoitella oppikirjan sisältöjä pelillisesti. Bingel-tehtävät ovat adaptiivisia ja eriyttävät siten automaattisesti oppilaan vastausten perusteella. Tehtäviä voi käyttää tuntiopetuksessa, tukiopetuksessa tai osana omatoimista harjoittelua.

Arttu-sovellus herättää kirjan sivut henkiin mobiililaitteen avulla. Sovelluksen avulla oppilas voi kuunnella oppikirjan äänitteitä ja katsella videomateriaaleja itsenäisesti.

Sanastot-sovelluksen avulla oppilas voi harjoitella kirjan sanoja kätevien kääntökorttien kanssa.

Opettajalle

Digiopetusmateriaali toimii opettajan työn tukena. Materiaali tarjoaa työkaluja niin opetuksen suunnitteluun kuin opetustuokioiden elävöittämiseen lisämateriaalien ja interaktiivisten harjoitusten avulla. Tutustu demoon »

Muokattavat kokeet -työkalu helpottaa eriyttämistä ja kokeen laatimista. Valmiissa koetehtäväpankissa tehtävistä voi itse valita sopivan vaikeustason.

Opettajan aineistot sisältävät Opettajan oppaan (pdf) ja äänitiedostot.

Katso Aventureros-sarjan esittelytilaisuuden tallenne »


Sarjan ilmestymisaikataulu:

  • Aventureros 1 kevät 2024
  • Aventureros 2 kevät 2025