3

Level Up

Time to Level Up

Time to level up

Level Up vie jännittävään seikkailuun, jossa oppilas voi itse päättää opinpolkunsa määränpään ja jossa oppaana toimii opettaja. Opiskelun aikana tutustutaan reippaaseen Emilyyn ja Study Buddy Ricardoon. Emilyn kanssa oppilaat harjoittelevat suullista viestintää, ja Ricardon opastuksella oppilaat tutustuvat englannin kielen rakenteisiin nuorille mielekkäällä tavalla.

Stories from near and far
Level Up -sarjan monipuolisten ja kiinnostavien tekstien avulla tutustutaan mielenkiintoisiin ihmisiin ja ilmiöihin. Aihepiirit ja tekstityypit ovat nuorten omasta kokemuspiiristä. Kielenopiskelutaitojen harjoittelussa on tukena Study Buddy Ricardo, joka antaa käytännön vinkkejä opiskeluun. Opetusvideoilla oppilaita opettavat saman ikäiset nuoret. 

Practice makes perfect
Level Up -sarjassa kielitaidon eri osa-alueita harjoitellaan kattavasti niin painetussa kuin digitaalisessa formaatissa. Materiaali soveltuu erinomaisesti hybridiopetukseen. Monipuolisia harjoituksia on runsaasti ja niissä on huomioitu eritasoiset oppilaat. Digiharjoitukset tukevat opinpolkujen hyödyntämistä, sillä digitehtävistä oppilas saa palautetta osaamistasostaan. Oppilas voi myös harjoitella adaptiivisten tehtäväkokonaisuuksien avulla. 

Kaiken tasoisille oppijoille sopivia tehtäviä
Sarja sisältää runsaasti eritasoisia tehtäviä ja toiminnallisuutta. Eriyttäminen on huomioitu oppimateriaalin selkeässä rakenteessa. Opinpolut mahdollistavat oppimisen omien tavoitteiden mukaan. 

Rakenteita harjoitellaan kattavasti visuaalisen kieliopin avulla 
Rakenteet esitetään visuaalisesti infograafien ja animoitujen videoiden avulla. Materiaali sisältää paljon kielioppiharjoituksia, ja alakoulussa opitut asiat kertautuvat tehokkaasti. Tekstikirjan lopusta löytyy Grammar-osio, jossa kieliopin teoria löytyy kootusti. 

Katso Level Up -sarjan esittelyvideo


Jos video ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Sarjan tekijät

Louisa Daffue-Karsten, Pauliina Kanervo, Joonas Kauppinen, Saila Ketonen ja Mikko Laitinen. Tutustu tekijöihin »

“Sarjassa on paljon puheharjoituksia ja pelejä. Study Buddy, ääntämisvideot ja kielioppianimaatiot ovat huippuja.”

Käyttäjäpalaute

Oppilaalle

Painettuihin materiaaleihin kuuluvat tekstikirjat ja harjoituskirjat. Tekstikirjan jokaiseen teemaan sisältyy aina pääteksti ja kevyempi perusteksti. Näiden lisäksi on valinnaisia tekstejä sekä kuunnelmia ja videoita.

Digitekstit sisältävät tekstikirjojen sisällöt ja niihin liittyvät audiovisuaaliset materiaalit.

Digiharjoitukset tarjoavat kattavan paketin harjoitteluun. Mukana on myös lisäharjoituksia, joita painetuissa harjoituskirjoissa ei ole. Lisäksi digiharjoituksissa on adaptiivisia tehtäväkokonaisuuksia. Digiharjoitukset ovat osittain itsestään tarkistuvia, joten oppilas saa heti palautteen suorituksestaan.

Kampuksen Ohjaamon avulla oppilas voi seurata omaa edistymistään tehtävissä.

Arttu-sovelluksella voi katsoa ja kuunnella painettuihin kirjoihin liittyvät videot ja äänisisällöt suoraan mobiililaitteella ilman kirjautumista. Sovellus toimii yleisimmin käytetyissä älypuhelimissa ja tableteissa. Lue lisää

Sanastot-sovelluksen avulla voi harjoitella kappale- ja teemasanastoja kätevien kääntökorttien avulla. Sovelluksessa on myös aakkosellinen sanasto, joka kattaa kaikki sarjan sanastoissa olevat sanat. Lue lisää


Opettajalle

Digiopetusmateriaali on kattava idea- ja materiaalipankki opettajalle. Kaikki opettajan tunnilla tarvitsema materiaali löytyy samasta paikasta. Aineisto sisältää oppikirjojen tekstit, kuvat, sanastot, tehtävät ratkaisuineen ja äänitteet sekä opettajan aineiston vinkkeineen ja lisäaktiviteetteineen. Digiopetusmateriaalissa on myös hauskoja ja toiminnallisia pakohuonepelejä. Helppokäyttöinen kokonaisuus helpottaa tuntityöskentelyä ja säästää aikaa tärkeimmälle: oppilaiden kanssa yhdessä tekemiselle.

Sarjan digiopetusmateriaalista löytyy myös Kahoot!-tietovisoja. Opetuskäyttöön suunnitellut valmiit visat on laadittu sarjan sisältöjen pohjalta. Sinisellä Kahoot!-painikkeella merkityt visat löytyvät kootusti digiopetusmateriaalin etusivulta. 

Sarjaan kuuluvat arviointimateriaali jokaiselle vuosiluokalle. Kokeita voi järjestää sekä täysin digitaalisesti että tulostettuna. Opettaja voi käyttää valmiita tehtäviä tai laatia omia tehtäviä mallipohjiin.

Kampuksen Ohjaamon avulla opettajan on helppo seurata oppilaskohtaisia tai koko ryhmän suorituksia.

Näin Level Up kannustaa yläkoululaisia englannin opiskelussa

Yläkoulun A-englannin Level Up -sarja kannustaa rohkeaan kielenkäyttöön. Oppilaiden kielitaito kehittyy sarjan kiinnostavien sisältöjen tuella kuin itsestään.
Lue artikkeli

Level Up ohjaa aktiiviseksi oppijaksi

Uudessa A-englannin sarjassa yläkoululaisille annetaan vapautta ja vastuuta vertaisoppimisen avulla. Videoilla opettava Study Buddy on oppilaiden apuna myös kotitehtävissä.

Lue artikkeli

Tutustu ja kokeile

.

7. luokka

Oppilaalle:

 • Tekstikirja sisältää runsaasti erilaisia tekstityyppejä, joiden aihepiirit ovat nuorten omasta kokemuspiiristä. (Level Up 7 Texts)
 • Harjoituskirja sisältää runsaasti eritasoisia tehtäviä. (Level Up 7 Exercises)
 • Digitekstit sisältävät tekstikirjojen sisällöt ja niihin liittyvät audiovisuaaliset materiaalit. (Level Up 7 Digitekstit)
 • Digiharjoitukset sisältävät samat tehtävät kuin painetusta kirjasta, mutta mukana on myös lisäharjoituksia. (Level Up 7 Digiharjoitukset)
 • Arttu-sovelluksella voi katsoa ja kuunnella painettuihin kirjoihin liittyvät videot ja äänisisällöt suoraan mobiililaitteella ilman kirjautumista.
 • Sanastot-sovelluksen avulla voi harjoitella kappale- ja teemasanastoja kätevien kääntökorttien avulla. Sovelluksessa on myös aakkosellinen sanasto, joka kattaa kaikki sarjan sanastoissa olevat sanat.

Tutustu pakettitarjouksiin:

Opettajalle:

 • Digiopetusmateriaali, joka sisältää tekstit, kuvat, sanastot, videot, äänitteet ja tehtävät ratkaisuineen sekä opettajan aineiston vinkkeineen ja lisäaktiviteetteineen. Lisäksi digiopetusmateriaaliin kuuluu kokeet ja äänitiedostot. (Level Up 7 Digiopetusmateriaali)
   
  >>> Kokeile demoa»

.

8. luokka

Oppilaalle:

 • Tekstikirja sisältää runsaasti erilaisia tekstityyppejä, joiden aihepiirit ovat nuorten omasta kokemuspiiristä. (Level Up 8 Texts)
 • Harjoituskirja sisältää runsaasti eritasoisia tehtäviä. (Level Up 8 Exercises)
 • Digitekstit sisältävät tekstikirjojen sisällöt ja niihin liittyvät audiovisuaaliset materiaalit. (Level Up 8 Digitekstit)
 • Digiharjoitukset sisältävät samat tehtävät kuin painetusta kirjasta, mutta mukana on myös lisäharjoituksia. (Level Up 8 Digiharjoitukset)
 • Arttu-sovelluksella voi katsoa ja kuunnella painettuihin kirjoihin liittyvät videot ja äänisisällöt suoraan mobiililaitteella ilman kirjautumista.
 • Sanastot-sovelluksen avulla voi harjoitella kappale- ja teemasanastoja kätevien kääntökorttien avulla. Sovelluksessa on myös aakkosellinen sanasto, joka kattaa kaikki sarjan sanastoissa olevat sanat.

Tutustu pakettitarjouksiin:

Opettajalle:

 • Digiopetusmateriaali, joka sisältää tekstit, kuvat, sanastot, videot, äänitteet ja tehtävät ratkaisuineen sekä opettajan aineiston vinkkeineen ja lisäaktiviteetteineen. Lisäksi digiopetusmateriaaliin kuuluu kokeet ja äänitiedostot. (Level Up 8 Digiopetusmateriaali)
  >>> Kokeile demoa»

.

9. luokka

Julkaistaan 2024:

Oppilaalle:

 • Tekstikirja sisältää runsaasti erilaisia tekstityyppejä, joiden aihepiirit ovat nuorten omasta kokemuspiiristä. (Level Up 9 Texts)
 • Harjoituskirja sisältää runsaasti eritasoisia tehtäviä. (Level Up 9 Exercises)
 • Digitekstit sisältävät tekstikirjojen sisällöt ja niihin liittyvät audiovisuaaliset materiaalit. (Level Up 9 Digitekstit)
 • Digiharjoitukset sisältävät samat tehtävät kuin painetusta kirjasta, mutta mukana on myös lisäharjoituksia. (Level Up 9 Digiharjoitukset)
 • Arttu-sovelluksella voi katsoa ja kuunnella painettuihin kirjoihin liittyvät videot ja äänisisällöt suoraan mobiililaitteella ilman kirjautumista.
 • Sanastot-sovelluksen avulla voi harjoitella kappale- ja teemasanastoja kätevien kääntökorttien avulla. Sovelluksessa on myös aakkosellinen sanasto, joka kattaa kaikki sarjan sanastoissa olevat sanat.

Tutustu pakettitarjouksiin:

Opettajalle:

 • Digiopetusmateriaali, joka sisältää tekstit, kuvat, sanastot, videot, äänitteet ja tehtävät ratkaisuineen sekä opettajan aineiston vinkkeineen ja lisäaktiviteetteineen. Lisäksi digiopetusmateriaaliin kuuluu kokeet ja äänitiedostot. (Level Up 9 Digiopetusmateriaali)

Vinkit sarjan käyttäjälle

Sarjaesittelytilaisuuksien ja koulutuksen tallenteet

Täältä löydät kaikki yläkoulun tallenteet›