3

Opevinkit

Level Up -vinkki: Maantuntemustehtäviä yläkoulun englannin tunnille

Uusiin kulttuureihin ja paikkoihin sekä niiden ihmisiin tutustuminen on silmiä avaava kokemus niin nuorille kuin kokeneemmillekin reissaajille. Poimi talteen Level Up -sarjan opevinkit maantuntemuksesta.

Kuka tietää eniten nähtävyyksistä?

Hauskassa tietovisassa on englanniksi 20 kysymystä nähtävyyksistä eri puolilta maailmaa. Vastatkaa kysymyksiin ja kuunnelkaa lopuksi keskustelu, josta selviää oikeat vastaukset. Tehtävä löytyy Level Up 8 -materiaalin digiopetusmateriaalista.

Tietovisa nähtävyyksistä »

Maantuntemustehtävä Yhdysvalloista

Minkä Yhdysvaltojen osavaltion lempinimi on the Cotton State? Entä mitä kaupunkia kutsutaan myös nimellä Windy City? Mitä tarkoittaa lyhenne MA? Tässä nokkelassa maantuntemukseen liittyvässä tehtävässä tutustutaan Yhdysvaltojen eri osavaltioihin ja kaupunkeihin. Tehtävä ja ratkaisut ovat yläkoulun Level Up 7 -materiaalin opettajan oppaasta.

Avaa maantuntemustehtävä »


Yläkoulun A-englannin Level Up -sarja huomioi oppilaan yksilölliset oppimistavat ja ylläpitää motivaatiota pelillisillä sisällöillä. Sarjassa harjoitellaan kielitaidon eri osa-alueita kattavasti niin painetussa kuin digitaalisessa formaatissa. Monipuolisia harjoituksia on runsaasti, ja niissä on huomioitu eritasoiset oppilaat.

 

Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Inspiraatiota opetukseen

Pelivinkit yläkoulun englannin tunnille

Level Up

Tulevaisuuden taidot

Level Up täyttää yläkoulun englannin kieltenopettajan vaatimukset – lue opettajan kokemuksista