3

Opevinkit

Play the video again! Mikä on Level Up -sarjan kiinnostavin video

Emily ja englannin ääntämistä harjoitteleva isä, Study Buddy, Ismo, Alicen vaatekaappi vai Karibian saaret? Mikä on Level Up -sarjan kiinnostavin video? Järjestäkää hauska videoraati.

Yläkoulun A-englannin Level Up -sarjassa on monipuolista ja kiinnostavaa videomateriaalia eri opetustilanteisiin. Sarjasta löytyy runsaasti opetusvideoita muun muassa kielitaidosta ja vuorovaikutuksesta, rakenteista ja maantuntemuksesta. Videoiden avulla voi tutustua myös mielenkiintoisiin ihmisiin ja ilmiöihin. Videoilla esiintyvät nuoret ovat samanikäisiä kuin oppilaat itsekin ovat, jolloin sisällöt tukevat vertaisoppimista nuorten omaan elämään liittyvien aiheiden avulla.

Järjestäkää oppilaiden kanssa Level Up -videoraati. Katsokaa artikkeliin upotetut videot ja äänestäkää ryhmän kesken kiinnostavinta sisältöä.


Easy English with Emily (Level Up 7, Theme 5, Minimal pairs)

Emilyn ja hänen isänsä kanssa harjoitellaan englannin kielen ääntämistä huumoria unohtamatta. Erityishuomiota kiinnitetään seikkoihin, joilla on vaikutusta puheen ymmärtämiseen.


Study Buddy Grammar (Level Up 7, Theme 1, Yleispreesens)

Study Buddy Ricardon avulla kieliopin opiskelu sujuu leppoisasti. Ricardo opettaa kielioppia vertaisopettajana animoidun infografiikan avulla.


A Finn Abroad (Level Up 8, Theme 7, A Finn Abroad: Introduction)

Level Up 9 A Finn Abroad -videoissa koomikko Ismo Leikola tekee hauskoja huomioita kielestä ja kulttuurista ulkomailla asuvan suomalaisen näkökulmasta.


Teksti videona (Level Up 8, Theme 5, Listen, My style: Alice)

Level Up -sarjassa on paljon videoita, jotka toimivat niin kuullun ymmärtämisinä kuin varsinaisina teksteinä kirjoitettujen tekstien sijaan. Videoita ovat tuottaneet nuoret itse ympäri maailman.


Maantuntemusvideot (Level Up 8, Theme 8, Caribbean Islands)

Maantuntemusvideoissa tutustutaan englanninkielisten maiden kulttuureihin. Mukana on mielenkiintoista nippelitietoutta. Maantuntemusvideoihin liittyy myös Kahoot!-tietovisoja, jotka löytyvät digiopetusmateriaalista.


Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Motivointi

Näin Level Up kannustaa yläkoululaisia englannin opiskelussa

Tulevaisuuden taidot

Level Up täyttää yläkoulun englannin kieltenopettajan vaatimukset – lue opettajan kokemuksista

Opevinkit

Lisäharjoittelua Level Up -sarjan Next level -digitehtävillä