3

Onnistu omalla tyylilläsi

Tulevaisuuden taitoja tukevissa oppimateriaaleissamme yhdistyvät digitaalisen ja painetun materiaalin parhaat puolet. Opiskelijat menestyvät digitaalisissa ylioppilaskokeissa paremmin, kun harjoitukset tukevat niissä onnistumista alusta asti.

LOPS 2021 – Yhdessä yksilöinä

Lisenssejä voi käyttää joustavasti läpi lukuvuoden

Lukion digitaalisten materiaaliemme lisenssejä voi käyttää joustavasti läpi lukuvuoden. Lisenssin voimassaoloaika alkaa siitä, kun lisenssi jaetaan opiskelijalle tai opiskelijan aiempi lisenssi on päättynyt.

Lisenssimme ovat pituudeltaan 12 kuukautta tai 3 kuukautta

Kolmen kuukauden lisenssi sopii esimerkiksi hyvin yksittäisen moduulin suorittamiseen tai ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen.

Lukion digitaalisten materiaalien lisenssimme sisältävät sarjan kaikkien moduulien materiaalit opettajalle ja opiskelijalle, kuten esimerkiksi opiskelijan digikirjan, opettajan digiaineiston, äänitiedostot ja kokeet.

Tarkemmat tiedot oppimateriaalien hinnoista löydät hinnastosta.Lukion luettelo ja hinnasto

Löydät lukion luettelon 2023 täältä »
Katso lukion koko hinnasto 2023 (PDF) »

Tietoa lisenssien hankkimisesta

1. Digilisenssi sisältää sarjan kaikkien moduulien materiaalit opiskelijalle ja opettajalle. Digilisenssi sisältää myös arviointimateriaalin (Abitti- ja Kompassi-digikokeet).

2. Lisenssit hankitaan lukuvuodeksi kerrallaan. Tilausvaiheessa koulun tarvitsee tietää, kuinka moni opiskelee kutakin ainetta. Jos lisenssejä kuitenkin tilataan enemmän kuin opiskelijoita on, käyttämättä jääneet lisenssit siirtyvät seuraavalle lukuvuodelle.

3. Digitaalisten materiaalien lisenssit avataan kouluille syyslukukauden alkuun mennessä.

4. Tarjoamme matikkatakuun. Opiskelijan vaihtaessa pitkästä matematiikasta lyhyeen, avaamme lyhyen matematiikan sarjamme digilisenssin veloituksetta.

Viisi syytä valita Sanoma Pron oppimateriaali

​1. Laadukkaat oppimateriaalit parhaisiin saavutuksiin
Laadukkaat oppimateriaalit takaavat menestymisen ylioppilaskokeissa ja jatko-opinnoissa.

2. Lisenssi sisältää sarjan kaikkien moduulien materiaalit opiskelijalle ja opettajalle​
Mahdollistaa kertaamisen ja itsenäisen opiskelun. Moduulirajat ylittävää opetusta voidaan järjestää joustavasti.​

3. Lisenssit hankitaan lukuvuodeksi kerrallaan​
Käyttämättä jääneet lisenssit siirtyvät seuraavalle lukuvuodelle, ei hukkaostoksia!​

4. Kaikki opettajan aineistot sisältyvät lisenssin hintaan​
Opettajan materiaalit ja sarjaan liittyvät arviointimateriaalit (esimerkiksi Kompassi- ja Abittikokeet) sisältyvät opiskelijoiden digilisenssin hintaan. Tarjoamme käyttäjille myös koulutuksen.​

​5. Sarjoissamme on myös painetut kirjat​
Uuden opetussuunnitelman mukaisissa sarjoissamme on saatavilla myös painettuja kirjoja joko digikirjojen käytön tueksi tai vaihtoehdoksi digikirjoille.​


Tutustu LOPS 2021 -sarjoihimme

Tilaisuudet, tallenteet ja demot

Toimintavarma Kampus opetuksesi apuna

Kampus sisältää opetustyötä helpottavia ominaisuuksia ja pedagogisesti laadukkaita digitaalisia materiaaleja.

Tutustu digimateriaaleihin

Opettajilla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus tutustua oppimateriaalisarjojemme digitaalisiin sisältöihin Sanoma Pro Kampuksessa. Olemme tuoneet uusien LOPS 2021 -sarjojemme digimateriaaleista näytteitä tai videoesittelyjä Kampukseen. Löydät ne Näyteaineistot-sivulta. Myös sarjojen omilla sivuilla on videoita, joiden avulla on helppoa tutustua sisältöihin ja digiratkaisuihimme.1. Kirjautuminen henkilökohtaisella tunnuksella
Kampukseen kirjaudutaan Sanoma Pro -tiliä käyttäen. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä, voit luoda sellaisen helposti täältä. Rekisteröitymällä pääset tutustumaan uuden opetussuunnitelman mukaisiin digimateriaalien näytteisiin. Näet myös koulullesi aiemmin tilatut sisällöt.

Opettajat tarvitsevat rekisteröityessään koulunsa koodin, jotta voimme varmistaa teille oikean roolin palvelussa. Saat koodin koulusi koulusihteeriltä.

2. Kirjautuminen kokeilutunnuksella
Mikäli et halua rekisteröityä palveluumme, olemme luoneet koulullesi kokeilutunnuksen, jota käyttämällä pääset tutustumaan digimateriaalien näytteisiin. Koulullesi tilatut sisällöt eivät näy tällä tunnuksella kirjauduttaessa. Huomaathan, että kokeilutunnuksella voi olla palvelussa vain yksi käyttäjä kerrallaan.

Uuden käyttäjän kirjautuessa sisään, edellinen samalla tunnuksella kirjautunut kirjataan palvelusta ulos. Siksi suosittelemme rekisteröitymistä.

Lähetämme kokeilutunnukset opettajille ja koulusihteereille sähköpostitse.

Lisätietoja saat myös asiakaspalvelustamme.

Tutustu Lops 2021 -sarjoihimme monipuolisten artikkelisisältöjen kautta

Tältä näyttävät LOPS 2021 -sarjamme

Katso videot ja tutustu sarjoihin!

Digituotteet lukioon

Askarruttaako oppimateriaalin valinta?

Pyydä henkilökohtainen tai koulukohtainen teams-esittely asiantuntevalta myyntitiimiltämme.

Ota yhteyttä