3

Digitaalisuus opiskelussa

Kokeile LOPS 2021 -digimateriaalien näytteitä

Hyödynnä tilaisuutesi ja tutustu Lops 2021 -digimateriaalien näytteisiin Sanoma Pro Kampuksessa.

Opettajilla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus tutustua oppimateriaalisarjojemme digitaalisiin sisältöihin Sanoma Pro Kampuksessa. Olemme tuoneet Kampukseen LOPS 2021 -sarjojemme digimateriaaleista näytteitä tai videoesittelyjä. Löydät ne Näyteaineistot-sivulta. Myös sarjojen omilla sivuilla on videoita, joiden avulla on helppoa tutustua sisältöihin ja digiratkaisuihimme.

Kirjautuminen henkilökohtaisella tunnuksella

Kampukseen kirjaudutaan Sanoma Pro -tiliä käyttäen. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä, voit luoda sellaisen helposti täältä. Rekisteröitymällä pääset tutustumaan uuden opetussuunnitelman mukaisiin digimateriaalien näytteisiin. Näet myös koulullesi aiemmin tilatut sisällöt.

Opettajat tarvitsevat rekisteröityessään koulunsa koodin, jotta voimme varmistaa teille oikean roolin palvelussa. Saat koodin koulusi koulusihteeriltä.

Kirjautuminen kokeilutunnuksella

Mikäli et halua rekisteröityä palveluumme, olemme luoneet koulullesi kokeilutunnuksen, jota käyttämällä pääset tutustumaan digimateriaalien näytteisiin. Koulullesi tilatut sisällöt eivät näy tällä tunnuksella kirjauduttaessa. Huomaathan, että kokeilutunnuksella voi olla palvelussa vain yksi käyttäjä kerrallaan. Uuden käyttäjän kirjautuessa sisään, edellinen samalla tunnuksella kirjautunut kirjataan palvelusta ulos. Siksi suosittelemme rekisteröitymistä.

Lähetämme kokeilutunnukset opettajille ja koulusihteereille sähköpostitse.

Saat lisätietoja myös asiakaspalvelustamme

Videolla kerromme lisää demojen käytöstä. Tutustu!

Avainsanat: LOPS 2021
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Digitaalisuus opiskelussa

Katso videolta, miten Kampuksessa on huomioitu uusi LOPS 2021

Ajankohtaista

Joustavasti kohti uutta opetussuunnitelmaa ja koulujen uusia velvollisuuksia

Ajankohtaista

Taloustutkimus tutki lukiolaisten mieltymyksiä – digillä ja painetulla materiaalilla omat vahvuutensa