3

Käyttöönoton tuki

Lisenssien jako Kampuksessa on entistä vaivattomampaa

Opettajat ovat kiittäneet, että Kampuksessa on helppo jakaa lisenssejä oppilaille. Kehitimme toimintoa vielä sujuvammaksi, ja nyt voit halutessasi jakaa lisenssit kerralla koko ryhmälle. Katso ohjevideo.

Kun haluat antaa lisenssejä tietyn Kampus-ryhmän oppilaille:

  1. Mene Kampuksen etusivulle ja klikkaa Jäsenet-painiketta haluamasi Kampus-ryhmän kohdalla.
  2. Pääset hallinnoimaan ryhmän lisenssejä klikkaamalla Lisenssit ja tunnukset -painiketta.
  3. Avautuvalla sivulla näet ryhmässä tarvittavat lisenssit ja ryhmän jäsenet. Voit antaa lisenssejä oppilaille klikkaamalla oikean aineiston kohdalla Hallitse oppilaiden lisenssejä -painiketta.
  4. Oppilaslistalta on valittu valmiiksi ne oppilaat, joilta lisenssi puuttuu. Voit halutessasi muuttaa valintoja. Valitse listalta oppilaat, joille haluat antaa lisenssin. Klikkaa sitten Anna lisenssi valituille -painiketta.
  5. Ruudulle aukeaa vahvistusikkuna, josta voit vielä tarkistaa valitut oppilaat. Tämän jälkeen vahvista lisenssien jako.

Jakamisen jälkeen sinulla on vielä mahdollisuus perua lisenssi oppilaalta, mikäli hän esimerkiksi keskeyttää kurssin. Tällöin lisenssi siirtyy takaisin koululle.

Jokaista oppimateriaalisarjaa kohden on tarjolla yksi digilisenssi, joka kattaa sarjan kaikkien moduulien materiaalit. Lisenssimme ovat pituudeltaan 12 kuukautta tai 3 kuukautta. Lisenssi on oppilaskohtainen, ja se on voimassa siitä, kun lisenssi jaetaan opiskelijalle tai opiskelijan aiempi lisenssi on päättynyt. Koulu hankkii tarvittavan määrän lisenssejä ja antaa ne lukuvuoden tai opintojakson aluksi haluamilleen oppilaille.

Tarkemmat ohjeet kuvakaappauksineen lisenssien jakoon löydät tukisivuiltamme »

Jos tarvitset henkilökohtaista apua, asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilanteissa. Löydät vaihtoehtoja yhteydenottoon täältä » 

 

Julkaistu 9/2021. Lisenssit päivitetty 1/2024.

Avainsanat: Kampus
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Käyttöönoton tuki

Tukea oppimateriaalien käyttöönottoon

Tilaisuuksien ja koulutusten tallenteet