3

Ajankohtaista

Tutustu lukion äidinkielen ja kirjallisuuden Loisto-sarjaan. Katso videot!

Loisto on uuden opetussuunnitelman mukainen lukion äidinkielen ja kirjallisuuden sarja, joka auttaa löytämään opittavien taitojen merkityksen omassa elämässä sekä valmistautumaan ylioppilaskokeeseen.

Jos video ei lataudu automaattisesti, voit katsoa sen täältä »

Loisto panostaa vahvan luku- ja kirjoitustaidon sekä laajan vuorovaikutusosaamisen harjoitteluun. Loisto motivoi ja auttaa opiskelijaa huomaamaan taitojensa karttumisen ja tukee näin yksilöllistä oppimista. Sarja ohjaa nuoria kasvamaan empaattisiksi ja vastuullisiksi tulevaisuuden osaajiksi.

 

Katso myös Loisto-sarjan tekijöiden haastattelut:

Yllä olevalla videolla Juha-Matti Tammela ja Kati Timonen kertovat, miten vuorovaikutuksen opettaminen on huomioitu Loistossa.

 

Videolla Marja Hakalin kertoo, miten yksilöllinen oppiminen on huomioitu sarjassa.

 

Loisto-sarjan tekijöihin kuuluvat Terhi Lintunen ja Lari Kotilainen kertovat videolla, millaista tukea uusi lukion äidinkielen ja kirjallisuuden sarja tarjoaa ylioppilaskokeeseen valmistautumisessa.

 

Millaista materiaalia Loisto-sarja tarjoaa S2-opiskelijalle ja miten Loisto-sarja valmentaa S2-opiskelijaa ylioppilaskokeeseen? Muun muassa näihin kysymyksiin tällä videolla vastaavat Loisto-sarjan tekijät Annukka Bösinger ja Eija Lehvikko.

Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Motivointi

Näin lukion Loisto-sarja motivoi opiskelijoita äidinkielen ja kirjallisuuden pariin

Loisto lukioon