3

Yläkoulu

Tältä sivulta löydät yläkoulun sarjat, vinkkejä oppimateriaalien hyödyntämiseen sekä ideoita digitaalisten tuotteidemme käyttöön.

Ajankohtaista

Selkeytetyt digiharjoitukset mukautuvat oppilaan omaan tasoon

Helppokäyttöisyys, selkeys ja adaptiivisuus. Näiden kolmen toivotun ominaisuuden pohjalta uudistimme yläkoulun digiharjoituksia, jotka tukevat nyt entistä paremmin oppilaiden harjoittelua.

Artikkeli

Katapult taipuu ongelmitta B1-ruotsin tuntijakomalleihin

Tulevaisuuden taidot

Kysy, kuuntele, kommentoi − Loiston vuorovaikutusharjoitukset kantavat tulevaisuuteen

Yläkoulun sarjat

Verkkosivuiltamme löydät paljon tietoa yläkoulun oppimateriaalisarjoistamme Kaikki yläkoulun sarjat ›

Digitaaliset tuotteet opetuksen tueksi

Kaipaatko apua? Tutustu tukisivustoomme!

Kirjautuminen Sanoma Pro -palveluun

Kirjaudu sisään Sanoma Pro -tilillesi, niin pääset käyttämään oppimateriaaleja. Kirjautuneena voit tilisi tyypistä riippuen myös esimerkiksi muuttaa tilisi asetuksia, hallita oppilaiden tunnuksia, antaa opiskelijoille lisenssejä tai tehdä ostoksia verkkokaupassa. Käyttääkö

Näin otat Kampuksen käyttöön oppilaiden kanssa

Kirjautuessasi sisään sanomapro.fi-sivustolle, valitse oman nimesi vierestä Oppimateriaalit ja sitten koulu, jonka Kampukseen haluat siirtyä.

Mikä on opettajan digiaineisto?

Opettajan digiaineisto on opettajalle tarkoitettu materiaali, josta kirjan aukeamaa on helppo näyttää opiskelijoille tunnin tukena.

MaKeKo-digikokeet

MaKeKo on lyhenne sanoista matematiikan keskeisen oppiaineksen kokeet. Kokeiden avulla voidaan arvioida, miten opetuksen keskeiset tavoitteet on saavutettu. MaKeKo tarjoaa myös tukea opetuksen suunnitteluun.

Opevinkit yläkouluun!