3

Bingelin yleisesittely

Mikä on Bingel?

Bingel on jännittävä digitaalinen maailma, jossa oppilas tekee harjoituksia hauskalla ja motivoivalla tavalla.

Oppilas harjoittelee omalla avatarhahmollaan Bingel-maailmassa, jonka tehtävät liittyvät eri oppiaineiden opetussisältöihin. Näin oppilas harjoittelee opetussuunnitelman mukaisesti.

Opettaja voi tarkastella oman näkymänsä kautta oppilaiden edistymistä ja antaa heille palautetta, lisätehtäviä tai läksyjä. Bingel-tehtäviä voi käyttää minkä tahansa oppikirjasarjan kanssa, sillä ne toimivat myös sarjoista riippumattomina kokonaisuuksina.

Bingel on suunniteltu jokaisen oman oppimisen tueksi: oppilaat eivät näe toistensa vastauksia tai pysty kommunikoimaan toistensa kanssa, vaan jokainen voi keskittyä omaan suoritukseensa.

Löydät lisätietoa ja paljon hyödyllisiä vinkkejä Bingelin hyödyntämiseen Bingelin omilta sivuilta sekä tästä lyhyestä oppaasta.

Bingelin omat sivut

Opas Bingelin hyödyntämiseen opetuksessa


Tarvitsen tukea Bingelin käytössä – miten toimin?

Kaikissa Bingeliin liittyvissä kysymyksissä tai mahdollisissa häiriötilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Yhteystiedot»

Bingelissä on myös palautetoiminto, jossa voi jättää anonyymia palautetta Bingelin kehittäjille. Huomaathan, että palautetoiminnon kautta ei voida antaa käyttäjätukea eikä sinne tule kirjoittaa luottamuksellisia tietoja.