3

Bingelin tekniset vaatimukset

Bingel on pilvipalvelu, jota käytetään selaimen välityksellä.

Bingeliä voi siis käyttää sekä kotona että koulussa ja se toimii sekä tietokoneella että tabletilla. Bingel vaatii internetyhteyden.

Bingelin tekniset vaatimukset

Tietokoneet

Microsoft:

• Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 tai Windows 11
  • Chrome 108.0 tai uudempi
  • Firefox 109.0 tai uudempi
  • Edge 109.0 tai uudempi

Mac:

• MacOS X 13 “Ventura” tai uudempi
  • Chrome 108.0 tai uudempi
  • Firefox 109.0 tai uudempi
  • Safari 16 tai uudempi

ChromeOS:

• ChromeOS

Tabletit

Apple-tabletit:

• iOS 16.x tai uudempi
  • Safari 16 tai uudempi
  • Chrome 108.0 tai uudempi
  • Firefox 109.0 tai uudempi
  • Vähintään 7.9″ näyttö

Android-tabletit:

• Android 10.0 tai uudempi
  • Chrome 108.0 tai uudempi
  • Vähintään 7.9″ näyttö

Huawein tableteilla on esiintynyt herjaa liian pienestä näytöstä, vaikka tabletti täyttäisi laitevaatimukset. Tähän toimii seuraavanlainen ohje:

Tabletin näyttöasetuksissa tulee “näkymätila” -vaihtoehdoissa olla valittu pieni (vaihtoehdoissa on pieni, keskikoko tai suuri). Kun valinta on tehty, tabletti käynnistää itsensä uudelleen ja pääsy Bingel-saarelle onnistuu. Eli pieni-tilassa näytön resoluutio on sopiva Bingel-saarelle siirtymiseen.

HUOM: tekniset vaatimukset tarkoittavat sitä, että palvelua testataan automaattisesti yllä ilmoitetuilla käyttöjärjestelmä-selain -yhdistelmillä ja takaamme palvelun toimivan kyseisillä yhdistelmillä. Bingeliä voi käyttää myös muilla käyttöjärjestelmillä ja selaimilla. Suosittelemme kuitenkin yllä mainittuja laitekokonaisuuksia parhaan mahdollisen käyttökokemuksen takaamiseksi.