3

Bingelin tekniset vaatimukset

Bingel on pilvipalvelu, jota käytetään selaimen välityksellä.

Bingeliä voi siis käyttää sekä kotona että koulussa ja se toimii sekä tietokoneella että tabletilla. Bingel vaatii internetyhteyden.

Bingelin tekniset vaatimukset

Tietokoneet

Microsoft:

• Uusin Windows
  • Uusin Chrome
  • Uusin Firefox
  • Uusin Edge

Mac:

• Uusin MacOS
  • Uusin Chrome
  • Uusin Firefox
  • Uusin Safari

ChromeOS:

• Uusin ChromeOS

Tabletit

Apple-tabletit:

• Uusin iOS
  • Uusin Safari
  • Uusin Chrome
  • Uusin Firefox
  • Kaikki tehtävät toimivat vähintään 7.9″ näytöllä. Osa tehtävistä toimii myös pienemmällä näytöllä.

Android-tabletit:

• Uusin Android
  • Uusin Chrome
  • Kaikki tehtävät toimivat vähintään 7.9″ näytöllä. Osa tehtävistä toimii myös pienemmällä näytöllä.

HUOM! Tekniset vaatimukset tarkoittavat sitä, että palvelua testataan automaattisesti yllä ilmoitetuilla käyttöjärjestelmä-selain -yhdistelmillä ja takaamme palvelun toimivan kyseisillä yhdistelmillä. Bingeliä voi käyttää myös muilla käyttöjärjestelmillä ja selaimilla. Suosittelemme kuitenkin yllä mainittuja laitekokonaisuuksia parhaan mahdollisen käyttökokemuksen takaamiseksi.