3

Bingel

Bingelin adaptiiviset tehtävät nostavat oppilaiden harjoitteluinnon pilviin

"Saanko harjoitella vielä kotona?" Bingel-tehtävät herättävät oppilaiden innostuksen ja koukuttavat harjoittelemaan lisää kouluajan ulkopuolella. Bingel on myös opettajan runsas aarresaari.

Bingel on virtuaalinen tehtävämaailma, jossa oppilaat tekevät Sanoma Pron alakoulun oppimateriaaleihin pohjautuvia, opetussuunnitelman mukaisia adaptiivisia harjoituksia.

Miten tehtävät innostavat oppilaita harjoittelemaan enemmän?

Jokaisella luokka-asteella on omanlainen Bingel-saari ja kehystarina, joka motivoi oppilaita tekemään tehtäviä. Ekaluokkalaiset esimerkiksi seikkailevat autiolla saarella merirosvojen kanssa. Oppilailla on Bingelissä omat avatar-hahmot, joille he voivat ostaa varusteita oikeista vastauksista saamillaan ping-ping-pisteillä. Avatarien tuunaaminen on hauskaa, ja pelilliset tehtävät innostavat oppilaita harjoittelemaan lisää.

Mitä apua Bingelistä on yksilölliseen oppimiseen?

Bingel toimii hyvänä apuna eriyttämisessä, sillä tehtävien vaikeustaso muuttuu automaattisesti oppilaan aikaisempien suoritusten perusteella. Jos koulullasi on käytössä Bingelin luokkapaketit eri luokka-asteille, saat opettajana kaikki oppiaineet näkyviin ja voit valita mieleisiäsi tehtäväkokonaisuuksia oppilaille. Käytössäsi ovat esimerkiksi niin Go for it!- kuin Come with me! -sarjojen tehtävät englannin kielen harjoitteluun.

Saako Bingelistä tukea arviointiin?

Voit seurata oppilaittesi kehittymistä Bingelin suoritustietojen kautta. Saat arvokasta tietoa siitä, tarvitseeko joku oppilaistasi aiempia haastavampia tehtäviä tai kenties enemmän tukea. Lisäksi voit antaa opettajanäkymän kautta oppilaillesi palautetta, lisätehtäviä tai läksyjä.

Tilaa Bingel kaikille koulun oppilaille – saatavana uusi, entistä edullisempi paketti

Uusi Bingel-tehtävät 1–6 -paketti on ostettavissa kaikille koulun oppilaille. Se avaa pääsyn kaikkiin Bingel-tehtäviin ja toimii näin loistavana apuna eriyttämisessä. Lisäksi tilattavissa ovat myös tutut luokka-astekohtaiset Bingel-paketit.

  • Bingel-tehtävät 1–6 -paketti kaikille koulun oppilaille, hinta 5,91 € / oppilas
    (edellyttää hankintaa koko koulun oppilasmäärälle)
  • Bingel-tehtävät yhdelle luokka-asteelle, hinta 7,73 € / oppilas

Edut pähkinäkuoressa

  • Motivoi ja innostaa oppilaita.
  • Pelillisyys tuo vaihtelua harjoitteluun niin koulussa kuin kotona.
  • Mahdollisuus harjoitella ja kerrata omatoimisesti.
  • Haastetarinat tukevat ryhmässä työskentelyä.
  • Kolmiportainen vaikeustaso tukee arviointia ja eriyttämistä.
  • Selainpohjaisena palveluna Bingel on käytettävissä kotona ja koulussa niin tietokoneella kuin tabletillakin. Kehitteillä myös älypuhelimeen.

Lataa opas Bingelin hyödyntämiseen opetuksessa»

Miten Bingel tukee opetusta?

.

.

Uutta Bingelissä: Bingelin suosittelutehtävät

Bingel suosittelee oppilaille lisää harjoituksia sen perusteella, miten he ovat harjoitelleet lukuvuoden aikana. Niissä sarjoissa, joissa suosittelut ovat saatavilla, Bingel muodostaa jokaiselle päivälle yhden harjoituksen, joka sisältää 10 eri tehtävää. Suositteluja nousee oppilaan näkymään, kun hän on ehtinyt harjoitella Bingelissä jonkin aikaa.

Bingelin suosittelut perustuvat aikavälikertaukseen. Tässä oppimismenetelmässä oppilaalle tarjotaan aikataulutetusti kertauksena asioita, joiden parissa hänellä on ollut aiemmin haasteita. Tavoitteena on auttaa oppilasta oppimaan ja muistamaan paremmin. Kun oppilas suorittaa tehtävän onnistuneesti kolme kertaa peräkkäin, se merkitään saavutetuksi tavoitteeksi, eikä sitä enää tarjota oppilaalle suositelluissa tehtävissä.

Opettajana pystyt seuraamaan oppilaidesi edistymistä opettajan työkalujen suoritustietojen kohdalta.

Bingel osana opetusta!

Bingel on saatavilla kaikkiin alakoulun sarjoihimme

Tutustu muihin digitaalisiin tuotteisiin