3

Ajankohtaista

Uutuus Bingeliin: Farkkumuna on hauska avatarlemmikki

Lukuvuoden viimeisen kuukauden kunniaksi julkaisimme Bingelissä uuden avatarlemmikin – Farkkumunan.

Farkkumuna

Toukokuussa oppilaiden kouluun keskittyminen saattaa olla koetuksella pitkän lukuvuoden ja lähestyvän kesäloman vuoksi. Haluamme tuoda oppimiseen iloa ja virtaa vielä viimeisiinkin viikkoihin julkaisemalla Bingelin avatarkaupassa uuden lemmikin.

Uusi lemmikki on denim-kankaalla päällystetty farkkumuna.

Farkkumuna pohjautuu Uuden musiikin kilpailun voittaneen Windows95manin esiintymislavasteeseen. Valtavaa denimillä päällystettyä munarakennelmaa alettiin kutsua farkkumunaksi, ja Kotimaisten kielten keskus Kotus valitsi termin kuukauden sanaksi helmikuussa.

Tänä vuonna Suomea Euroviisuissa edustava värikäs No Rules! -esitys kannustaa jokaista elämään aitona itsenä ja olemaan juuri sellainen kuin on. Tätä toivomme myös jokaiselle oppilaalle.

Miten Farkkumunan saa?

Oppilas voi lunastaa farkkumunan avatarilleen 12 ping-ping-pisteellä. Pistemäärä on sama kuin laulukilpailussa annettava paras pistemäärä. Farkkumuna on helposti kaiken tasoisten oppilaiden saatavilla, sillä Bingelissä kyseinen pistemäärä kertyy jo muutaman tehtävän suorittamisella.
Farkkumuna löytyy jokaisen luokka-asteen avatarkaupasta Lemmikit-valikosta.

Toukokuussa julkaistavasta Bingel-kaupan uutuustuotteesta on tehty perinne. Vuoden 2023 toukokuussa julkaisimme avatarkaupassa Käärijän vihreät muskelipaidat. Mistä ajankohtaisesta ilmiöstä löytyy ensi vuoden Bingel-uutuus? Se selviää ensi toukokuussa.

Mikä Bingel siis on?

Bingel on virtuaalinen tehtävämaailma, jossa oppilaat tekevät Sanoma Pron alakoulun oppimateriaaleihin pohjautuvia, opetussuunnitelman mukaisia adaptiivisia harjoituksia. Oppilailla on Bingelissä omat avatarhahmot, joille he voivat ostaa varusteita oikeista vastauksista saamillaan ping-ping-pisteillä. Avatarien tuunaaminen on hauskaa, ja pelilliset tehtävät innostavat oppilaita harjoittelemaan lisää.

Bingel-saarilla tavataan!

Avainsanat: Bingel
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Digitaalisuus opiskelussa

Bingel-maailmassa vietetty aika on opettavaista

Ajankohtaista

Vihreä bolero löysi tiensä Bingeliin

Digitaalisuus opiskelussa

Bingel-vaatesuunnittelukilpailu on ratkennut − Tässä ovat avatarkaupan uutuudet