3

Ajankohtaista

Vihreä bolero löysi tiensä Bingeliin

Viisuviikon hauskin vaate löytyy nyt myös Bingelin avatarkaupasta.

Huomio Suomen euroviisuedustajan ympärillä on ollut merkittävää ja innostavaa kuluneen kevään aikana. Kannustaaksemme Suomea ja Käärijää, teimme jokaiselle alakoulun vuosiluokalle Bingelin avatarkauppaan vihreän Käärijä-paidan.

Oppilas voi lunastaa paidan avatarilleen 12 ping-ping-pisteellä. Pistemäärä viittaa laulukilpailun pistelaskujärjestelmään, jossa jokainen maa voi antaa mielestään parhaalle esitykselle 12 pistettä. Bingelissä kyseinen pistemäärä kertyy jo muutaman tehtävän suorittamisella. Näin kaiken tasoiset oppilaat voivat lunastaa boleron helposti ja olla osana ilmiötä.

Mikä paikka Bingel siis on?

Bingel on virtuaalinen tehtävämaailma, jossa oppilaat tekevät Sanoma Pron alakoulun oppimateriaaleihin pohjautuvia, opetussuunnitelman mukaisia adaptiivisia harjoituksia. Oppilailla on Bingelissä omat avatar-hahmot, joille he voivat ostaa varusteita oikeista vastauksista saamillaan ping-ping-pisteillä.

Avatarien tuunaaminen on hauskaa, ja pelilliset tehtävät innostavat oppilaita harjoittelemaan lisää. Toivomme, että vihreät bolerot tuovat entistä enemmän intoa harjoitteluun.

Bingel-saarella tavataan!

Avainsanat: Bingel
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Bingel

Digitaalisuus opiskelussa

Bingel-maailmassa vietetty aika on opettavaista

Digitaalisuus opiskelussa

Bingel-vaatesuunnittelukilpailu on ratkennut − Tässä ovat avatarkaupan uutuudet