3

Balanssi – Inspiraatiota elämään, opettamiseen ja oppimiseen!

Koulun, työn ja oman vapaa-ajan yhteensovittaminen vaatii muuttuvassa maailmassa ponnisteluja. Sopivan tasapainon saavuttamiseksi jokainen meistä tarvitsee tukea ja tuoreita ideoita.

Me Sanoma Prolla haluamme innostaa ja antaa virtaa tärkeään opettajan työhön. Siksi järjestämme virtuaalisia Balanssi-tilaisuuksia, joista saat inspiraatiota opettamiseen, oppimiseen ja omaan elämään.

Maaliskuussa 2022 ensimmäisen Balanssi-iltapäivän teemana olivat tulevaisuuden taidot. Puhujaksi saapui innostava futuristi Perttu Pölönen. Puheenvuorossaan hän herätteli ajattelemaan, mitä elinikäinen oppiminen käytännössä tarkoittaa ja osaatko itse nähdä asiat ensikertalaisen silmin. Kuuluuko oppiminen vain lapsille, vai voiko aikuinenkin olla ylpeästi aloittelija?

Toukokuussa saimme Balanssi-puhujaksi karismaattisen Jani Toivolan. Tilaisuuden teemana oli suvaitsevaisuus ja moninaisuus arjessa ja elämässä. Katso tallenne tilaisuudesta »

Syyskuussa saimme puhujaksi Kaisa Vuorisen. Aiheena oli positiivinen kasvatus ja myötäinto. Katso tallenne tilaisuudesta » 

Marraskuussa esiintyjänä oli Frank Martela ja aiheena sisäinen motivaatio. Katso tallenne tilaisuudesta »

Vuoden 2023 ensimmäinen Balanssi järjestettiin 19.1., jolloin saimme puhujaksi aivotutkimuksesta väitelleen psykologi Ville Ojasen. Katso tallenne tilaisuudesta »