3

Ajankohtaista

Ensimmäisen Balanssi-tilaisuuden puhuja Perttu Pölönen: Osaatko olla aloittelija?

Koulun, työn ja oman vapaa-ajan yhteensovittaminen vaatii muuttuvassa maailmassa ponnisteluja. Sopivan tasapainon saavuttamiseksi jokainen meistä tarvitsee tukea ja tuoreita ideoita.

Ensimmäisen Balanssi-tilaisuuden puhuja Perttu Pölönen.

Tänä keväänä järjestämme ensimmäisen Balanssi-tilaisuuden, jolla haluamme innostaa ja antaa virtaa tärkeään opettajan työhön. Ilmoittaudu mukaan, ja saat inspiraatiota opettamiseen, oppimiseen ja omaan elämään!

Maaliskuun Balanssi-iltapäivän teema on tulevaisuuden taidot. Puhujaksi saapuu innostava futuristi Perttu Pölönen, jolla on valovoimainen taito valaa uskoa tulevaisuuteen.

Puheenvuorossaan hän herättelee ajattelemaan, mitä elinikäinen oppiminen käytännössä tarkoittaa ja osaatko itse nähdä asiat ensikertalaisen silmin. Kuuluuko oppiminen vain lapsille, vai voiko aikuinenkin olla ylpeästi aloittelija? Tästä aiheesta Pölönen luennoi nyt ensimmäistä kertaa.

– Osaamista pitää päivittää nykyään kuin puhelinta. Kehityksen perässä pysyminen vaatii meiltä jatkuvaa oppimista – toisin sanoen taitoa olla aloittelija, uudestaan ja uudestaan. Siinä piilee kuitenkin mahdollisuus, sillä aloittelija näkee maailman tuorein silmin. Kuuluuko oppiminen vain lapsille, vai voiko aikuinenkin olla ylpeästi aloittelija, Pölönen pohtii.

Maksuton tilaisuus järjestetään virtuaalisesti torstaina 17.3. kello 17.  Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tunnin tilaisuuden aikana järjestämme myös keskustelupaneelin, johon osallistuu Pölösen lisäksi äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja Riikka Vaitniemi sekä Sanoma Pron myyntipäällikkö Ari Heiskanen.  Yleisöllä on mahdollisuus kysyä studiovierailta kysymyksiä chatin kautta.

Tule mukaan ainutlaatuiseen tilaisuuteen!

Avainsanat: balanssi
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Balanssi

Ajankohtaista

Sä oot kaunis, sä oot upee, sä loistat

Näkökulmia oppimiseen -blogi

Kasvun asenteen voi oppia