3

Artikkeli

Ystävien eskarin digitaalisen materiaalin käyttöönotto

Ystävien eskarin digiopetusmateriaali on automaattisesti käytössäsi, kun olet tilannut yli 5 kappaletta harjoituskirjoja ja/tai Bingel-tehtäviä.

Digiopetusmateriaali on käytössäsi 1.7. alkaen. Löydät sen Kampus-palvelustamme. Pääset materiaaliin myös Bingel-saaren kautta 1.8. alkaen.

Saat digiopetusmateriaalin käyttöösi näin:

Kirjautuminen MPASSid:n avulla
Jos esiopetuksen toimipisteesi käyttää MPASSid:tä, et tarvitse erillisiä tunnuksia Sanoma Pron palveluihin. Voit kirjautua Sanoma Pro -tilillesi niillä tunnuksilla, joita käytät muutenkin esimerkiksi toimipisteen tietokoneilla, sähköpostissa, Wilmassa tai vastaavissa palveluissa. Katso ohjeet tästä»

Kirjautuminen Sanoma Pro -tunnuksen avulla
Jos esiopetuksen toimipisteessäsi ei ole käytössä MPASSid-tunnistautumista, voit luoda Sanoma Pro -tunnukset. Katso ohjeet tästä»


Oletko hankkinut eskarilaisille Bingel-tehtäviä?

Bingel on digitaalinen pelimaailma, jossa eskarilaiset tekevät harjoituksia hauskalla tavalla. Jokainen Bingelin käyttäjä tarvitsee henkilökohtaisen tunnuksen ja salasanan palveluumme kirjautumiseen. Henkilökohtaisten tunnusten etuna on se, että eskarilaiset voivat tehdä kivoja Bingel-tehtäviä myös kotikoneelta. Henkilökunta voi oman tunnuksensa avulla seurata tehtävien tekoa ja edistymistä omasta näkymästään. Kerromme suoritushistoriasta lisää lukuvuoden alkaessa!

Kirjautuminen MPASSid:n avulla
Jos esiopetuksen toimipisteesi käyttää MPASSid:tä, kirjautuminen onnistuu sen avulla myös Sanoma Pron palveluun. Eskarilaisen henkilökohtainen MPASSid -tili voi olla esimerkiksi Wilma-tunnus.

Kirjautuminen Sanoma Pro -tunnuksen avulla
Jos esiopetuksen toimipisteessäsi ei ole käytössä MPASSid:tä, voit käyttää tunnustenluontilomaketta. Tee eskarilaisille omat tunnukset näin» 


Maksuton Arttu-sovellus kaikille käyttäjille

Harjoituskirjan video- ja äänisisällöt voi avata Arttu-sovelluksen avulla. Eskarilaiset voivat kuunnella lorut, katsoa peliohjevideot sekä avata kirjain- ja numeroanimaatiot harjoittelun tueksi. Sovellus on maksuton eikä vaadi kirjautumista. Sovellus toimii älypuhelimissa ja tableteissa.


Palauteesi on arvokasta

Olemme erittäin uteliaita kuulemaan, miten uusi materiaali on palvellut teitä. Palautteesi on aina tervetullutta»

Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi kaikissa esiin nousevissa kysymyksissä! Yhteystiedot löydät tästä»

Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Inspiraatiota opetukseen

Poimi Ystävien eskarin tuoreet vinkit tutustumispäivään

Tulevaisuuden taidot

Näin Ystävien eskari tukee alkuopetusta

Ajankohtaista

Katso esittelyvideo: Ystävien eskari avaa oven oppimisen maailmaan