3

Miten tarkistan, mitä digimateriaaleja koululle on hankittu?

Kuka voi nähdä koulun hankkimat lisenssit?

Kuka tahansa koulun henkilökuntaan kuuluva voi tarkistaa, mitä digilisenssejä koululle on hankittu. Tarvitset vain Sanoma Pro -käyttäjätilin, joka on liitetty kouluusi.

Ohjeet henkilökunnan rekisteröitymiseen

Ohjeet kouluun liittymiseen

1) Mene osoitteeseen sanomapro.fi ja kirjaudu sisään

2) Klikkaa oikeasta yläkulmasta omaa nimeäsi, ja valitse avautuvasta valikosta “Koulun tiedot”

3) Valitse välilehti Lisenssit

Mitä jos ostettua lisenssiä ei löydy?

• Välittäjien kautta tehdyt lisenssihankinnat eivät välttämättä näy heti oston jälkeen
  • Jos koulullasi on useampi toimipiste, kannattaa tarkistaa ovatko hankitut lisenssit päätyneet väärään toimipisteeseen. Sanoma Pron asiakaspalvelu auttaa mielellään asian selvittelyssä.