3

Ajankohtaista

Katso esittelyvideo: Ystävien eskari avaa oven oppimisen maailmaan

Tutustu valloittavaan Ystävien eskariin! Esittelytilaisuuden tallenteessa oppimateriaalista kertovat tarkemmin Ystävien eskarin tekijät.

Esiopetuksen uusi, valloittava Ystävien eskari johdattaa esikoululaiset oppimisen innostavaan maailmaan. Ystävien eskarissa Tiki-orava ja Havu-karhu opettelevat yhdessä tärkeitä taitoja Mutkajoen maisemissa.

Ystävien eskarin ytimessä ovat tunne- ja vuorovaikutustaidot, toiminnallisuus ja monilukutaito. Hauskat ja innostavat tarinat on kirjoittanut lastenkirjailija Anneli Kanto.

Harjoituskirjan jaksot alkavat isolla tarinakuva-aukeamalla, jota seuraavat sivut kirjaimista, matemaattisista taidoista sekä muista oppimiskokonaisuuksista. Jaksot päättyvät aina peliin ja itsearviointitaitojen harjoitteluun.

Ystävien eskariin kuuluu uutuutena digiopetusmateriaali, joka on opettajalle suunnattu digitaalinen työkalu. Opetusta helpottavaa materiaalia käytetään opetustilassa yhdessä eskarilaisten kanssa. Digiopetusmateriaali sisältää innostavia pelejä, interaktiivisia harjoituksia ja videoita. Sen kautta voi myös kuunnella Ystävien eskarin tarinat sekä laulut.

Eskarilaisten taitoja opetellaan toiminnallisesti leikin lomassa. Ystävien eskari luo myönteisiä oppimiskokemuksia ja saattaa lapsen ensimmäiselle luokalle hyvällä itsetunnolla.

Valitse käyttöösi Ystävien eskari ja avatkaa lasten kanssa yhdessä ovi oppimisen maailmaan!

Katso Ystävien eskarin virtuaalinen esittelytilaisuus

Tilaisuudessa Ystävien eskarin esittelivät oppimateriaalin tekijät Sonja Laitinen ja Annukka Korkatti.

Katso tallenne »

 

Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Artikkeli

Oppimisen ihmettelyä ja onnistumisen riemua – Ystävien eskari on toivottu oppimateriaali esiopetukseen

Ystävien eskari

Tekijämme

Tutustu Ystävien eskarin tekijäryhmään