3

Artikkeli

Matikkatakuu tuo joustoa lukiomatematiikan valintaan

Lyhyt vai pitkä? Lukion matematiikan valinta ei ole opiskelijalle aina selvä ja helppo valinta.

Loisto on lukion uusi äidinkielen ja kirjallisuuden sarja.

Sanoma Pron matikkatakuun ansiosta kouluille ei tule hukkaostoksia. Opiskelijan vaihtaessa pitkästä matematiikasta lyhyeen avaamme lyhyen matematiikan Binomin tai Moodin digilisenssin veloituksetta jäljellä olevaksi lukuvuodeksi. Vaihtaminen onnistuu myös lyhyestä matematiikasta pitkään.

Miten vaihto tehdään?

Koulun ei tarvitse ostaa toista lisenssiä samalle opiskelijalle. Annamme vaihtajille uuden oppimäärän mukaisen lisenssin veloituksetta.
Koostakaa koululla lista kaikista vaihtajista (opiskelijan nimi + mistä mihin hän vaihtaa) ja ottakaa sitten yhteyttä Sanoma Pron asiakaspalveluun.

Monipuoliset työkalut matematiikan opiskeluun

Sanoma Prolta löytyy lukion matematiikan opiskeluun pitkän matematiikan Moodi-sarja sekä lyhyen matematiikan Moodi- ja Binomi-sarjat.

Moodissa teoria, esimerkit ja tehtävät on kirjoitettu täsmällisesti ja tiiviisti opiskelija huomioiden. Videoidut ja vaiheistetut esimerkit auttavat haastavissa tilanteissa. Opiskelijat pääsevät oppimaan ohjelmistotaitoja luontevasti matematiikan ohella esimerkkien ja tehtävien avulla. Lisäksi Moodissa on panostettu arvioinnin työkaluihin.

Lyhyen matematiikan Binomin digikirjasta löytyy paljon lisämateriaalia eri oppimistilanteisiin, ja monipuoliset appletit tukevat oppimista. Esimerkki- ja ohjelmistovideot lisäävät ymmärrystä ja taitoja. Binomin runsas opettajan materiaali mahdollistaa eriyttämisen ja erilaisten ryhmien ja opintokokonaisuuksien huomioimisen. Kuten muissakin matemaattisten aineiden sarjoissamme, materiaalissa on hyvät, opiskelijalle kirjoitetut ratkaisut ja muokattavat tehtäväpolut.

Ensimmäisen moduulin opiskeluun räätälöity Unioni-oppimateriaali antaa lukion matematiikkaan räjähtävän lähdön, jonka jälkeen opiskelijat päättävät pitkän ja lyhyen matematiikan väliltä. Unionista on saatavilla nyt 48 kuukauden lisenssi.

Avataan opiskelijoille matematiikan maailmaa innostavien oppimateriaalien avulla!

Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Inspiraatiota opetukseen

Näin lyhyen matematiikan Binomi-sarja mukautuu erilaisiin tarpeisiin

Ajankohtaista

Moodi-sarjassa digitaaliset työvälineet tukevat matematiikan ymmärtämistä ja oppimista

Inspiraatiota opetukseen

Matematiikan kiehtova maailma