3

Ajankohtaista

Vinkit lukion oppimateriaalin valintaan

Olemme koonneet tälle sivulle tietoja oppimateriaalien valinnan tueksi.

Sanoma Pro Opettajat

Keräsimme sinulle yhteen paikkaan kaikki lukion edut ja hinnastot, jotta oppikirjavalintasi olisi mahdollisimman helppoa.

Lukion edut ja hinnastot lukuvuodelle 2023–2024

Tutustu kaikkiin lukion sarjoihimme täältä »


Valitse sinulle sopivin lisenssi

Uuden 3kk Abilisenssin ostaminen on mahdollista yksittäisen kurssin suorittamista tai ylioppilaskokeiden suorittamista varten. Abilisenssi on voimassa 1.8.—31.10.2023.

  • Kampanjatarjous lukioille -70 % 3 kk:n abilisensseistä 15.8.23 asti. Etu on saatavilla välittäjien kautta ja verkkokaupastamme >

Saatavilla olevat lukion lisenssit 

  • 3 kk:n Abilisenssi on voimassa 1.8.—31.10.2023
  • 12 kk:n Oppilaitoslisenssi on voimassa 1.8.2023—31.7.2024.

Tarkemmat tiedot oppimateriaalien hinnoista löydät verkkokaupastamme.


Kokeile näyteaineistoja Kampuksessa tai tilaa koekäyttö

Sinulla on mahdollisuus tutustua oppimateriaalisarjojemme digitaalisiin sisältöihin Sanoma Pro Kampuksessa. Digimateriaalien näytteet löytyvät Näyteaineistot-sivulta. Kampukseen kirjaudutaan Sanoma Pro -tiliä käyttäen. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä, voit luoda sellaisen helposti täältä. Rekisteröitymällä pääset tutustumaan valikoituihin digimateriaalien näytteisiin. Näet myös koulullesi aiemmin tilatut sisällöt. Opettajat tarvitsevat rekisteröityessään koulunsa koodin, jotta voimme varmistaa teille oikean roolin palvelussa. Saat koodin koulusi koulusihteeriltä.

Voit myös pyytää asiakaspalvelusta kahden kuukauden maksutonta koekäyttöä haluamaasi lukion oppimateriaaliin. Näin saat koko aineiston käyttöösi kahden kuukauden ajaksi ja pääset rauhassa tutustumaan haluamiisi sisältöihin. Saat lisätietoja asiakaspalvelustamme


Osaava myyntitiimimme on sinua varten

Opastamme, tuemme ja pidämme huolen siitä, että tuotteemme tukevat opetustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Katso oman alueesi yhteyshenkilö täältä »

Avainsanat: Lukio
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Artikkeli

Moodi Pitkä -oppimateriaali helpottaa pietarsaarelaisen lukion opettajan työtä

Motivointi

Lukion ruotsin Effekt-sarja saa opiskelijalta täyden kympin

Ajankohtaista

Uudet Yo-kertausmateriaalit ovat ilmestyneet