3

Ajankohtaista

Toisen asteen opiskelijoille ostettavat lisenssit ovat nyt joustavampia

Asiakkaiden toiveesta uudistimme lisenssimalliamme, ja jatkossa lisenssiemme käyttö on entistä joustavampaa. Uudistus koskee lukion ja ammatillisen koulutuksen opiskelijalisenssejä, joita oppilaitokset ostavat. 

Lukio-opiskelija-matematiikka

Jatkossa lukion ja ammatillisen koulutuksen digitaalisten materiaaliemme lisenssejä voi käyttää joustavasti läpi lukuvuoden. Lisenssin voimassaoloaika alkaa siitä, kun lisenssi jaetaan opiskelijalle tai opiskelijan aiempi lisenssi on päättynyt.

Halusimme tuoda lisenssimalliimme lisää joustavuutta lukioiden, ammattikoulujen ja opiskelijoiden vaihtelevia kurssitarjottimia, opintosuunnitelmia ja opintoaikatauluja ajatellen. Kun lisenssin voimassaoloaika ei ole sidottu lukuvuoteen tai muuhun kiinteään ajanjaksoon, opiskelija pääsee aina hyödyntämään lisenssin täyden voimassaoloajan riippumatta siitä, mihin aikaan vuodesta lisenssi hänelle annetaan.

Olemme päivittäneet koulujen aiemmin hankkimat, vielä käyttämättömät lisenssit automaattisesti joustavimmiksi lisensseiksi vuodenvaihteessa. Tämän vuoden puolella hankittavat uudet lisenssit ovat uuden mallin mukaisia. Huomaathan, että toisen asteen opiskelijoiden joustavat lisenssit laskutetaan jatkossa aina heti tilauksen yhteydessä.

Lukion ostamat lisenssit opiskelijoille

Lukion lisenssimme ovat pituudeltaan 12 kuukautta  tai  3 kuukautta.  Kolmen kuukauden lisenssi sopii esimerkiksi hyvin yksittäisen moduulin suorittamiseen tai ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen. Lukion digitaalisten materiaalien lisenssimme sisältävät edelleen sarjan kaikkien moduulien materiaalit opettajalle ja opiskelijalle, kuten esimerkiksi opiskelijan digikirjan, opettajan digiaineiston, äänitiedostot ja kokeet.

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme:

Ammatillisen koulutuksen ostamat lisenssit opiskelijoille

Ammatillisen koulutuksen lisenssejä on kahta pituutta 12 kuukautta ja 6 kuukautta. Ammatillisen koulutuksen opiskelijalisenssejä on saatavilla digikirjoihin ja opiskelijan digitehtäviin.

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme: 


Tuki & ohjeet -sivultamme löydät vinkkejä lisenssien tarkistamiseen ja jakamiseen:

Avainsanat: lisenssi
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Ajankohtaista

Kevään 2024 tilaisuudet

Näkökulmia oppimiseen -blogi

Suomalaiset opettajat kaipaavat ammattimaista toimitusprosessia myös tekoälyn tuottamalle oppimateriaalille

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu vinkkaa: Näin tarkistat koulun voimassa olevat digitaaliset tilaukset