3

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu vinkkaa: Näin tarkistat koulun voimassa olevat digitaaliset tilaukset

Tästä koosteesta löydät asiakaspalvelumme hyödylliset vinkit syyslukukaudelle.

Tilattujen digimateriaalien ja lisenssien tarkistus

Kuka tahansa koulun henkilökuntaan kuuluva voi tarkistaa, mitä digilisenssejä koulullenne on hankittu. Tarkistamiseen tarvitsee vain oman Sanoma Pro -käyttäjätilin, joka on liitetty kouluunne.

Ohjeet voimassa olevien digitilausten tarkistamiseen »

Jos koulullanne on käytössä rekisteröitymiskoodi, kannattaa tarkistaa koodin ajantasaisuus. Uudet koodit on lähetetty koulusihteerille, rehtorille tai tilauksista vastaaville Sanoma Pron asiakaspalvelusta. Koulun oman rekisteröitymiskoodin avulla opettaja, koulusihteeri tai rehtori voi todistaa kuuluvansa tietyn oppilaitoksen henkilökuntaan.

Lisätilaukset nopeasti käyttöön

Uuden lukuvuoden käynnistymisen jälkeen voi ilmetä tarve oppimateriaalien lisätilaukselle. Digitaaliset oppimateriaalit ovat nopeita hankintoja, sillä Sanoma Pron omasta verkkokaupasta hankitut lisenssit saa käyttöön heti tilauksen jälkeen.

Tilauksia voi tehdä edelleen tuttuun tapaan myös välittäjän kautta. Tällöin lisenssit ovat käytössä seuraavana arkipäivänä. Myös eri luokka-asteiden Bingel-tilaukset ovat käytettävissä seuraavana päivänä tilauksesta.

Asiakaspalvelu auttaa myös chatissa

Tavoitat meidät puhelimitse ja chatin kautta aukioloaikojen mukaisesti. Lisäksi saat meihin yhteyden myös somen, sähköpostin ja yhteydenottolomakkeen kautta. Olemme auki läpi koko kesän ja koulun aloituksen ajankohdassa palvelemme tavallista pidemmällä aukioloajalla. Asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat löydät kootusti täältä.

Asiakaspalvelussamme työskentelee läpi kouluvuoden yli kymmenen kokenutta asiantuntijaa, joista moni on itsekin tutkinnoltaan opettaja. Syyslukukauden alun ajaksi tiimimme koko lähes kaksinkertaistui, ja nyt apunanne toimivat myös opetusalalle kouluttautuneet lisätyöntekijät.

Avainsanat: Aspa vinkkaa
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Sanoma Pron asiakaspalvelun yhteystiedot

Ajankohtaista

Koulusihteerin tietopaketti