3

Ajankohtaista

Koulusihteerin tietopaketti

Sanoma Pro -tunnus

Opettajat, opiskelijat ja koulun henkilökunta käyttävät kirjautumiseen omaa henkilökohtaista tunnustaan. Samalla tunnuksella voi myös asioida Sanoma Pron verkkokaupassa ja tarkastella voimassa olevia lisenssejä. Tunnus luodaan kouluissa itse tai se voi olla yhdistetty MPASS-kirjautumiseen tai keskitettyyn tunnushallintaan.

Huomaathan, että alle 15-vuotiaille oppilaille luodaan tunnukset joko koulun, kunnan tai Sanoma Pron toimesta. Tunnusten luonti edellyttää toimeksiantosopimuksen tekemistä Sanoma Pron ja koulun välille.

Lisätietoa Sanoma Pro -tunnuksesta 

Mistä kannattaa tehdä painettujen tai digitaalisten oppimateriaalien tilauksia?

  • Verkkokaupastamme, jolloin ostetut digitaaliset materiaalit ovat käytössä saman päivän aikana.
  • Kirjavälityksen kautta, jolloin materiaalit tulevat käyttöön 1–5 arkipäivän sisällä.
  • Suomen Kirjastopalvelut Oy:n kautta, jolloin materiaalit tulevat käyttöön 1–5 arkipäivän sisällä.
  • Edustore-portaalin kautta.

Jos tilauksesta tulee kysyttävää tai haluatte tehdä muutoksia, olethan yhteydessä siihen tahoon, jonka kautta tilaus on tehty. Toimitushäiriöissä ja tuotereklamaatioissa olethan yhteydessä Sanoma Pron asiakaspalveluun, asiakaspalvelu@sanomapro.fi.

Digitaaliset materiaalit myydään aina lukuvuodeksi kerrallaan. Lisenssin käyttöoikeus alkaa 1.8. ja päättyy 31.7.

Mistä voi tarkistaa voimassa olevat lisenssit?

Voit tarkistaa koulusi tilaamat digitaaliset aineistot kirjautumalla Sanoma Pro -palveluun. Valitse nimesi alta Koulun tiedot ja sieltä Lisenssit-välilehti. Suodattamalla materiaalit Voimassa-vaihtoehdon mukaan, näet kaikki käytössäsi olevat aineistot.

Mistä löytää lukuvuoden käyttäjäedut ja hinnastot?

Löydät käyttäjäedut vaivattomasti osoitteesta sanomapro.fi/edut. Sanoma Pron oppimateriaalien käyttäjäksi ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Tilaukseen sisältyvät käyttäjäedut avautuvat automaattisesti koululle lukuvuoden alkaessa. Huomaathan ettei käyttäjäetuja tarvitse merkitä erikseen oppimateriaaleja tilatessa.

Tukisivustolta apua kaikkiin pulmiin

Löydät muun muassa rekisteröitymiseen, kirjautumiseen ja digitaalisten oppimateriaalien käyttöön liittyvät ohjeet helposti Tuki ja ohjeet -sivultamme sanomapro.fi/tuki/

Olemme apunasi!

Autamme mielellämme kaikissa oppimateriaalien valintaan ja käyttöön liittyvissä asioissa. Kurkkaa asiakaspalvelun aukioloajat täältä >

Avainsanat: Aspa vinkkaa
Kenelle: Opettajat