3

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu vinkkaa: opiskelija – tee nämä ennen valmistumista

Kevät ja valmistuminen lähenee! Digitaalisiin oppimateriaaleihin tekemäsi muistiinpanot ja tehtävät säilyvät Sanoma Pro -tililläsi myös valmistumisen jälkeen. Nyt on aika varmistaa, että pääset käsiksi tiliisi myös sitten, kun koulun tunnukset ja sähköposti eivät enää toimi.

1) Lisää Sanoma Pro -tilillesi sähköpostiosoite

Lisää tunnuksellesi henkilökohtainen sähköpostiosoite, ei koulun osoitetta. Sähköpostiosoitteen avulla pääset katsomaan Sanoma Pro -tilillesi tallentuneita materiaaleja ja muistiinpanoja myös ilman koulun antamia tunnuksia valmistumisen jälkeen.

  • Jos olet luonut tilisi itse, on tililläsi jo sähköpostiosoite. Varmista, että sähköpostiosoitteesi on henkilökohtainen, jotta pääset Sanoma Pro -tilillesi myös valmistumisen jälkeen.
  • Jos kirjaudut Sanoma Pro -tilillesi MPASSid:n kautta, ei tililläsi välttämättä ole sähköpostiosoitetta. Sähköpostiosoite kannattaa lisätä tilille heti, jotta pääset kirjautumaan tilillesi myös valmistumisen jälkeen.

2) Ota talteen opettajan lisäämät materiaalit

Ota talteen opettajan Kampus-ryhmään itse tuottamat aineistot, jos tarvitset niitä valmistumisen jälkeen. Opettajan lisäämät materiaalit eivät säily sen jälkeen, kun koulu on poistanut tunnukset.

Avainsanat: Aspa vinkkaa
Kenelle: Opiskelijat


Lue seuraavaksi

Näkökulmia oppimiseen -blogi

Suomalaiset lukio-opettajat ja -opiskelijat haluaisivat käyttää painettua oppimateriaalia enemmän kuin tällä hetkellä pystyvät

Inspiraatiota opetukseen

Siri Kolu syttyy tarinoiden voimasta ja kannustaa nuoria luovan kirjoittamisen pariin

Opevinkit

Loistovinkki: Luovan kirjoittamisen tehtävä