3

Linkittäminen Kampuksen sisältöön

Voit luoda Google Classroomiin tai muuhun vastaavaan palveluun linkkejä Kampukseen kahdella eri tavalla.

Etusivu ja sisällön aloitussivu

Kampuksen etusivulta löydät luomasi ryhmät ja kirjastosta koulullesi ostetut digimateriaalit. Kampus-materiaaleilla on yleensä aloitussivu. Se kokoaa yhteen paikkaan koko kurssilla tarvittavia materiaaleja, kuten digiopetusmateriaalin, muut opettajan materiaalit, kokeet ja äänitiedostot.

Luodaksesi linkin etu- tai aloitussivulle voit kopioida sivun osoitteen selaimen osoitekentästä. Etusivun osoite on yksinkertaisesti kampus.sanomapro.fi. Aloitussivulla osoitteen perään tulee enemmän yksilöivää tietoa.

Sisältövirta sekä teoria- ja tehtäväsisällöt

Sisältövirrassa kaikki jakson sisällä olevat luvut ja niiden sisällä olevat teoria- ja tehtäväsisällöt on järjestetty allekkain vieritettävään listaan. Jos et käytä digikirjoja, sinulla ei ole sisältövirtaa käytössäsi. Joissain oppimateriaalisarjoissa myös yllä aloitussivun yhteydessä mainitut materiaalit (digiopetusmateriaali, muut opettajan materiaalit, kokeet ja äänitiedostot) on sijoitettu sisältövirtaan. Sisältövirta on aina yhden jakson mittainen.

Sisältövirrassa ja itse sisällössä linkin pääsee kopioimaan linkki-ikonia napauttamalla. Sisältövirrassa linkki-ikoni löytyy jaksojen, lukujen ja muiden väliotsikoiden vierestä.

 

Teoria- ja tehtäväsisällöissä ikoni on yläoikealla sivun otsikon vieressä.