3

Go for it!

Alakoulun englannin sarja Go for it! on täynnä toimintaa, iloa ja motivoivaa kielen opiskelua

Sarjan esittely

Go for it! innostaa oppilaasi tutustumaan englannin kieleen ja kulttuuriin

Go for it! -sarja on tehty kuvituksesta lähtien oppilasta varten, ja se nostaa esille oppilaan oman toimijuuden oppimisessa. Lupaamme innostavia seikkailuja englannin tunneille: avainasemassa ovat leikit, laulut, draama ja omaa ajattelua herättelevät työtavat kuten haaste-, salapoliisi- ja tuottamistehtävät. Sarja korostaa lisäksi oppilaan kielitietoisuutta ja ohjaa kulttuurisen moninaisuuden tuntemiseen.

Opettajan tukena on monipuolinen materiaalipankki

Runsas opettajan materiaali sopii erilaisiin tuntirakenteisiin ja tarjoaa ideoita monialaisiin projektitöihin. Sarjan digitaaliset työkalut aktivoivat ja kannustavat kielen oppimisessa.  

Go for it! A2

Sarjan uudessa kirjassa vieraillaan jännittävässä Lontoossa ja tutustutaan Yhdysvaltojen monenkirjavaan kulttuuriin samassa tiiviissä paketissa. Go for more!- aukeamat laajentavat sanavarastoa ja harjoittavat opittuja asioita pelien muodossa. Oppimateriaalissa on huomioitu A2-oppimäärän tavoitteet.


Go for it! -sarjan vahvuudet

  • Mukaansatempaava tarina innostaa opiskelemaan.
  • Sanastoa harjoitellaan systemaattisesti.
  • Kielioppirakenteita harjoitellaan johdonmukaisesti.
  • Lisätekstit eriyttävät sekä ylös- että alaspäin.
  • Valinnaiset tekstit lisäävät oppilaan motivaatiota.

Tekijät

Pauliina Kanervo, Anna Laukkarinen, Jouni Paakkinen, Heli Sarlin ja Paul Westlake

Kuvitus: Harri Tarkka ja Ian Campbell


Näin Go for it! -sarja toimii opetuksessa


 

Painetut materiaalit

Go for it! -sarjan painettuihin materiaaleihin kuuluvat oppilaiden teksti- ja tehtäväkirjat (Textbook ja Workbook). Arttu-sovelluksen avulla kappaletekstit, sanastot, ääntämisharjoitukset ja laulut aukeavat oppilaan mobiililaitteessa.  

Digitaaliset materiaalit

Go for it! -sarjan digitaalisiin materiaaleihin kuuluvat digikirjat, äänitiedostot, digiopetusmateriaaliBingel-tehtävät ja muokattavat kokeet. Lisäksi Go for it! -sarjan käyttäjät saavat Fun and Festivals -tietopaketin brittiläisistä ja amerikkalaisista juhlaperinteistä.

Digikirjan avulla oppilaat pääsevät hyödyntämään sarjan digitaalisia mahdollisuuksia monipuolisesti ja silloin, kun itse haluavat. Digikirjaan tehdyt tehtävät tallentuvat automaattisesti Ohjaamoon, jonka avulla pääset seuraamaan oppilaiden edistymistä.

Digiopetusmateriaali helpottaa tuntisuunnittelua ja säästää siihen kuluvaa aikaa. Materiaalin avulla voit joustavasti muokata tuntiesi rakennetta. Keskeisten asioiden harjoittelemisen tueksi löydät interaktiivisia tehtäviä, havainnollistavia opetusanimaatioita ja toiminnallisia harjoituksia. Lisäksi materiaalissa on valmiita vinkkejä monialaisiin projektitöihin.

Bingel-pelimaailmassa oppilaat ratkovat itsenäisesti omaan tasoonsa sovitettuja englannin tehtäviä. Bingelin tehtävät perustuvat Go for it! -materiaalin keskeisiin sisältöihin ja etenemisjärjestykseen.

Muokattavat kokeet -työkalu helpottaa eriyttämistä ja kokeiden laatimista. Sen avulla voi tulostaa valmiin kokeen tai valita vaihtoehtoisista tehtävistä kullekin ryhmälle sopivan. Koetta muokatessa koepohjan muotoilut ja kokeen pistemäärät päivittyvät automaattisesti.

Uusi tehtäväpaketti alaspäin eriyttämisen tueksi

Olemme julkaisseet Go for it! -sarjan 5. ja 6. luokan materiaaliin uusia alaspäin eriyttäviä tehtäviä.
Alaspäin eriyttävät harjoitukset on koostettu tehtäväpaketiksi, jonka voi esimerkiksi tulostaa oppilaalle vihoksi harjotuskirjan väliin. Uudessa tehtäväpaketissa on monipuolisia harjoituksia jokaiseen lukuun. Löydät uuden alaspäin eriyttävän tehtäväpaketin Kampuksesta, Opettajan aineistot -otsikon alta.

Kaipaatko lisätietoja? Myyntimme auttaa!

Olemme mielellämme apunasi, kun pohdit uuden oppimateriaalin hankintaa.

Ota yhteyttä

Tutustu ja lue lisää