3

Inspiraatiota opetukseen

Go – englannin opetusmateriaali alkuopetukseen

Go! on innostava englannin opetusmateriaali alkuopetukseen. Kieltä harjoitellaan monipuolisesti kuvien, laulujen, pelien ja reippaiden toiminnallisten harjoitusten avulla. Sanasto opitaan kuin huomaamatta.

Katso, kuule, toista, tunnista, leiki, ja käytä! Go! vie oppilaan mukanaan iloisen värikkääseen brittiläiseen elämänmenoon. Lontoolaisten lasten, Katen ja Willin, kanssa matkatessaan oppilaat saavat innostavan alun kielen oppimiselle. Uudet sanat ja fraasit opitaan laulujen ja toiminnallisten tuntiaktiiviteettien avulla. Pieniä puhetilanteita ja ääntämistä harjoitellaan heti alusta pitäen. Pääpaino on sanahahmojen tunnistamisella ja suullisella tuottamisella. Materiaali kannustaa uuden opetussuunnitelman mukaisesti ryhmässä toimimiseen, oman oppimisen arvioimiseen ja rohkeaan kielenkäyttöön. Halutessaan opettaja voi materiaalin avulla eriyttää opetusta myös ylöspäin. Go!-materiaalia voi käyttää joustavasti tukiopetuksessa ja kerhoissa.

Go! -sarjan tuoteperheeseen kuuluu oppikirja, digikirja, Bingel-tehtävät ja digiopetusmateriaali. Tutustu näytesivuihin!

Avainsanat: Esiopetus Englanti
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Tekijämme

Tutustu Go for it! -sarjan tekijöihin

Opevinkit

Opevinkit alakoulun englannin tunnille

Inspiraatiota opetukseen

Näin toteutat yksilöllistä oppimista On Track -sarjalla