3

Uutiset & tiedotteet

10.09.2021 klo 12.12

Sanoma Pro Oy tiivistää yhteistyötään Ruotsin Sanoma Utbildning AB:n kanssa

Sanoma Learningin pohjoismaiset maayhtiöt, Sanoma Pro ja Sanoma Utbildning, tiivistävät yhteistyötään muodostamalla Nordic-alueen, jonka liiketoimintaa johdetaan jatkossa keskitetysti. Sanoma Pron toimitusjohtaja Kirsi Harra-Vauhkonen on nimitetty Nordic-alueen uudeksi toimitusjohtajaksi.

–  Oppimisen ala jatkaa kehittymistään ja on etu, että kaksi vahvaa pedagogiikan ja oppimateriaalien digitaalisen kehityksen osaajaa kulkevat käsi kädessä. Tärkein tehtävämme jatkossakin on ymmärtää opettajien ja oppilaiden tarpeita molemmissa maissa, ja tukea heidän työtään ja oppimista parhailla tuotteilla ja palveluilla. Meillä on myös paljon opittavaa toisiltamme, ja nyt meillä on mahdollisuus hyödyntää parhaita ideoita molemmissa maissa, sanoo Kirsi Harra-Vauhkonen.

Toimitusjohtajan lisäksi Nordic-alueen johtotiimiin kuuluvat alakoulun liiketoimintajohtaja Mika Perttola ja yläkoulun, lukion ja ammatillisen opetuksen liiketoimintajohtaja Amanda Schött Franzén, Suomen kaupallinen johtaja Mira Kuhanen, Ruotsin kaupallinen johtaja Ingrid Ahotupa, Operations-johtaja Mikael Gardberg, talousjohtaja Ville Virtala, henkilöstöjohtaja Kaisu Kiiskilä sekä teknologiajohtaja Markus Aurala.

Paikallisesta liiketoiminnasta Sanoma Prolla vastaavat alakoulun liiketoimintapäällikkö Noora Susi, yläkoulun liiketoimintapäällikkö Kirsi Vuorinen sekä lukion ja ammatillisen koulutuksen liiketoimintapäällikkö Kristiina Koivisto. Koiviston perhevapaan sijaisena oman toimen ohella toimii Kirsi Vuorinen.

– Jatkossakin paikallisen toimintamme ytimessä on läheinen yhteistyö satojen oppikirjailijoiden, asiantuntijoiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Tärkeä yhteinen tavoitteemme on tuottaa pedagogisesti erittäin laadukkaita digitaalisia ja painettuja oppimateriaaleja, joiden avulla jokainen suomalainen oppilas voi saavuttaa parhaat mahdolliset oppimistulokset, sanoo Kirsi Harra-Vauhkonen.

Sanoma Pro Oy on Suomen suurin oppimateriaalikustantaja ja oppimisen edelläkävijä. Liiketoimintamme koostuu painetuista ja digitaalisista oppimateriaaleista ja palveluista, Oppi&ilo-tuoteperheen tietoja ja taitoja kehittävistä tuotteista sekä TutorHousen opetuspalveluista. Pedagogisesti laadukkaat tuotteemme innostavat opettamaan ja oppimaan sekä saavuttamaan hyviä oppimistuloksia. Kuulumme Sanoma-konsernin Sanoma Learning -liiketoimintaryhmään ja olemme osa Nordic-aluetta. Meillä työskentelee noin 190 ammattilaista.

Kenelle: Opettajat