3

Inspiraatiota opetukseen

Mansikkasohjo

Jäisistä mansikoista soseutettu juoma sopii lämpimiin kesäpäiviin.

Ainekset

4 dl päärynämehujuomaa
1 rkl sitruunamehua
6 dl kotimaisia pakastemansikoita (250g)
4 jääpalaa
sitruunamelissan lehtiä

Näin valmistat

  1. Tarkista, että valmistuksessa käytettävä sauvasekoitin tai tehosekoitin kestää jääpalojen murskaamisen.
  2. Kaada mehut ja mansikat korkeaan kulhoon taitehosekoittimeen. Soseuta.
  3. Lisää jääpalat ja jatka soseutusta.
  4. Kaada sohjo laseihin ja koristele sitruunamelissalla.

Ohje löytyy kotitalouden Kimara-sarjasta.

 

Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Inspiraatiota opetukseen

Kimaran pavlovat

Kimara

Inspiraatiota opetukseen

Kimaran whoopiet