3

Digitaalisuus opiskelussa

Bingel-vaatesuunnittelukilpailu on ratkennut − Tässä ovat avatarkaupan uutuudet

Järjestimme Bingel-kilpailun, jossa oppilailla oli mahdollisuus suunnitella oma luomus avatarkauppaan. Tässä artikkelissa esittelemme hienot voittajatyöt.

Bingel on virtuaalinen tehtävämaailma, jossa oppilaat tekevät Sanoma Pron alakoulun oppimateriaalisarjoihin pohjautuvia, opetussuunnitelman mukaisia adaptiivisia harjoituksia.

Oppilailla on Bingelissä oma avatarhahmo, joka motivoi tehtävien pariin: oikeista vastauksista saaduilla ping-ping-pisteillä omaa avataria voi muokata esimerkiksi uusilla vaatteilla ja hiuksilla sekä muilla lisävarusteilla.

Järjestimme alakoulun oppilaille Bingel-kilpailun, jossa oppilailla oli mahdollisuus suunnitella oma luomus Bingel-kauppaan. Suunnitelmassa tuli olla bingelmäiseen tapaan iloa ja hauskuutta. Valitsimme jokaiselta osallistuneelta vuosiluokalta yhden voittajan, jonka suunnitelma on nyt julkaistu Bingel-maailmassa. Julkaistujen suunnitelmien lisäksi palkitsimme voittajat mukilla, jonka kuvana on oppilaan avatar uudessa asussa. Onneksi olkoon kaikille voittajille!

2. luokan voittaja: Kaisla ja taikurinvaatteet

Toisen vuosiluokan voittaja on Kaislan suunnittelema taikurinasu. Tummien vaatteiden ja punavuorisen viitan lisäksi suunnitelmaan kuuluu taikurinhattu, taikasauva ja lemmikkipupu.

3. luokan voittaja: Julius ja värikkäät aurinkolasit

Juliuksen suunnitelmassa avatarilla on veikeät aurinkolasit, joissa linssit ovat eriväriset. Suunnitelmassa oli myös Bingel-puhelin, sininen lippalakki, värikkäät verkkarit ja yhteensopiva paita.

4. luokan voittaja: Topias ja haalariasu

Topias suunnitteli mukavan haalariasun, jonka kankaassa on käytetty sinisen eri sävyjä. Asun kruunaa näyttävä yksisarvispanta.

5. luokan voittaja: Unna ja trumpettihousut

 

Trumpettihousuja on toivottu paljon Bingel-kauppaan, ja nyt ne löytyvät Unnan suunnittelemina 5. luokkalaisten kaupasta. Unna suunnitteli avatarille myös pehmeän neuleen farkkuliivillä sekä uuden nutturakampauksen.

6. luokan voittaja: Daniel ja rento tyyli

 

Danielin upeassa suunnitelmassa avatarilla on rento t-paita ja farkut -tyyli. Kasvoja peittää maski, ja hiukset on muotoiltu näyttävästi. Mukana on myös kissapehmo.

Bingelissä julkaistut vaatteet, asusteet ja avatarien lemmikit on viimeistelty vastaamaan Bingelin värimaailmaa ja teknisiä vaatimuksia.

 

Avainsanat: Bingel Alakoulu
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Digitaalisuus opiskelussa

Bingel tuo vaihtelua harjoitteluun koulussa ja kotona

Askarteluvinkit

Askarteluvinkki alakouluun: Bingel-hahmolle koti

Inspiraatiota opetukseen

Millaista on opettaa Sanoma Pron alkuopetuksen oppimateriaalien avulla?