3

Opevinkit yläkouluun

Mansikkasohjo

Jäisistä mansikoista soseutettu juoma sopii lämpimiin kesäpäiviin.

Ainekset

4 dl päärynämehujuomaa
1 rkl sitruunamehua
6 dl kotimaisia pakastemansikoita (250g)
4 jääpalaa
sitruunamelissan lehtiä

Näin valmistat

  1. Tarkista, että valmistuksessa käytettävä sauvasekoitin tai tehosekoitin kestää jääpalojen murskaamisen.
  2. Kaada mehut ja mansikat korkeaan kulhoon taitehosekoittimeen. Soseuta.
  3. Lisää jääpalat ja jatka soseutusta.
  4. Kaada sohjo laseihin ja koristele sitruunamelissalla.

Ohje löytyy kotitalouden Kimara-sarjasta.

 

Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Opevinkit yläkouluun

Kimaran pavlovat

Kimara

Opevinkit yläkouluun

Kimaran whoopiet

Valitse hyväksyttävät evästeet
Haluamme tarjota sinulle paremman käyttökokemuksen evästeiden avulla. Välttämättömiä evästeitä tarvitaan, jotta sivusto toimii oikein. Valinnaisia evästeitä käytämme sivuston käyttökokemuksen ja mainonnan parantamiseen. Lisätietoa löydät Evästekäytännöt-sivulta. Voit aina muuttaa evästesuostumuksesi sivun alalaidasta löytyvästä kohdasta ”Evästeasetukset”.
Modaali avattu