3

Motivointi

Ystävien aapisen ja lukukirjan Sisutehtävät haastavat nopeammin edistyviä oppilaita

Ystävien aapisen ja lukukirjan Sisutehtävät on tarkoitettu lukutaitoisille ja nopeasti edistyville oppilaille, jotka kaipaavat perusharjoituskirjojen lisäksi haastavampia tehtäviä.

Ystävien aapisen ja lukukirjan tuoteperhe on täydentynyt Sisutehtävät-tehtäväkirjoilla, jotka on suunniteltu ylöspäin eriyttämisen harjoitusmateriaaleiksi.

Saatavilla on kaksi eri tehtäväkirjaa: Ystävien aapisen Sisutehtävät on tehty 1.-luokkalaisten harjoituskirjaksi, ja toinen, Ystävien lukukirjan Sisutehtävät -kirja on suunnattu 2.-luokkalaisille.

Molemmat Sisutehtävät sisältävät runsaasti lisätehtäviä, jotka painottuvat luetun ymmärtämiseen. Sisutehtävät-materiaaleissa on samoja aiheita kuin Ystävien aapisessa ja Ystävien lukukirjassa, mutta tehtävissä voi edetä omaan tahtiin. Tehtävien sisältö ei ole sidottu tiettyyn lukuun aapisen tai lukukirjan kanssa.

Ystävien aapisen Sisutehtävät

Sisutehtävät liittyvät aapisen ja lukukirjan aiheisiin ja sisältöihin, mutta ne ovat oppikirjoista irrallisia ja niitä voi edetä omassa tahdissa. Sisutehtävät ovat harjoituskirjojen tehtäviä haastavampia, ja ne painottuvat lukemiseen sekä luetunymmärtämiseen. Tehtävätyypit toistuvat, ja tehtävät vaikeutuvat kirjan edetessä.

Sisutehtävät kehittävät erityisesti oppilaiden luetun ymmärtämisen ja ajattelun taitoja. Aukeamien alareunassa on lisätehtäviä, jotka voi tehdä suullisesti parin kanssa tai itsenäisesti vihkotehtävinä.

Ystävien lukukirjan Sisutehtävät

Sisutehtävien pelit kertaavat opittuja asioita, ja niitä voi pelata yhdessä parin kanssa. Ystävien aapisen ja lukukirjan harjoituskirjoista tuttu itsearviointi on mukana myös Sisutehtävissä.

Haastavien tehtävien tekeminen vaatii sisukkuutta, ja palkintona ponnistelusta on ilo vastausten keksimisestä!

Tutustu ja tilaa Ystävien Sisutehtävät verkkokaupastamme:

Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Motivointi

Ystävien aapisen Kotikolon kirjasto sopii aloitteleville lukijoille

Inspiraatiota opetukseen

Ystävien aapisesta ja lukukirjasta löytyy runsaasti tukea yksilölliseen opetukseen

Opevinkit

Innostavat ideat luku- ja kirjoituskipinän sytyttämiseen