3

Digitaalisuus opiskelussa

Vinkkaa Sanastot-sovelluksesta vanhemmille

Sanoma Pron Sanastot-sovellus on oiva apu sanastojen ja käsitteiden harjoitteluun ja kertaamiseen. Teimme valmiin Wilma-viestipohjan, jonka voit halutessasi välittää vanhemmille.

Sanoma Pron Sanastot on maksuton sovellus, jolla oppilaat ja opiskelijat voivat harjoitella vieraiden kielten sanastoja ja reaaliaineiden käsitteitä. Harjoittelu tapahtuu älypuhelimella tai tabletilla kääntökorttien tai aakkosellisen hakemiston avulla.

Sovellus on muokattu kunkin Sanoma Pron oppimateriaalin sisällön mukaisesti, ja tietyn kappaleen tai luvun kerrattavat asiat löytyvät helposti. Sovelluksessa on vieraiden kielten sanastojen lisäksi nyt myös käsite-kääntökortteja yläkoulun ja lukion reaaliaineisiin.

Sanoma Pron Sanastot on ladattavissa maksutta sovelluskaupoista. Kehitämme sovellusta jatkuvasti, ja se kannattaa pitää päivitettynä.

Wilma-viestipohja vanhemmille Sanastot-sovelluksen käytöstä

Jos vanhemmat kysyvät, kuinka he voisivat tukea lapsensa harjoittelua ja kertaamista, Sanoma Pron Sanastot on siihen erinomainen sovellus. Teimme suomeksi ja englanniksi valmiin Wilma-viestipohjan, jonka voit halutessasi välittää vanhemmille. Voit kopioida alla olevan tekstin suoraan Wilma-viestiin:


Maksuton Sanastot-sovellus auttaa kertaamaan sanastoja ja käsitteitä

Sanoma Pron Sanastot on maksuton sovellus, jolla oppilaat ja opiskelijat voivat harjoitella vieraiden kielten sanastoja ja reaaliaineiden käsitteitä esimerkiksi sanastotesteihin ja kokeisiin valmistautuessaan. Harjoittelu tapahtuu älypuhelimella selkeiden kääntökorttien tai aakkosellisen hakemiston avulla.

Näin Sanoma Pron Sanastot-sovellusta käytetään:

• Lataa Sanoma Pron Sanastot-sovellus ilmaiseksi älypuhelimen sovelluskaupasta.

• Avaa sovellus ja paina aloitusnäytön plus-painiketta. Näet tarjolla olevat sarjat oppiainekohtaisesti, ja voit ladata haluamasi oppimateriaalin aloitusnäytölle pikavalinnaksi.

• Harjoittelu tapahtuu puhelimella kääntökorttien avulla. Sovellus on muokattu kunkin Sanoma Pron oppimateriaalin sisällön mukaisesti, ja tietyn kappaleen tai luvun kerrattavat asiat löytyvät helposti.

• Kertaamisen päätteeksi yhteenveto näyttää oikein ja väärin menneiden sanojen tai käsitteiden määrän. Lisäharjoittelua tarvitsevat sanat tai käsitteet voi valita uudelleen kerrattaviksi.

• Sovelluksessa on vieraiden kielten sanastoja alakoulusta lukioon sekä reaaliaineiden käsitteitä yläkouluun ja lukioon.

Lue lisää: www.sanomapro.fi

*

The free Sanastot app helps you practise vocabularies and concepts

The free Sanastot app by Sanoma Pro helps practise vocabulary and concepts. It allows students preparing for vocabulary tests and exams to practise foreign language vocabularies as well as humanities and natural sciences concepts. Practice is done with a smartphone using flashcards or an alphabetical index.

Here’s how to use the Sanoma Pro Sanastot app:

• Download the Sanoma Pro Sanastot app for free from your smartphone’s app store.

• Open the app and tap the plus button on the home screen. You’ll see available materials organised by subject, and you can download the desired learning material for quick access on the home screen.

• Practise using flashcards on your phone. The app is customised based on the content of each Sanoma Pro learning material, making it easy to review specific topics from a chapter or section.

• When you’re finished with your practice, the summary will show the number of correct and incorrect words or concepts. You can choose to review words or concepts that need additional practice.

• The app includes foreign language vocabularies from primary school to upper secondary school, as well as humanities and natural sciences for secondary school and upper secondary school.

 

Learn more: www.sanomapro.fi

Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Digitaalisuus opiskelussa

Kätevä ja maksuton Sanastot-sovellus auttaa kertaamaan sanastoja ja käsitteitä

Digitaalisuus opiskelussa

10 syytä ottaa Arttu-sovellus hyötykäyttöön

Digitaalisuus opiskelussa

Arttu-vinkki: Wilma-viestipohja vanhemmille Artun käytöstä