3

Digitaalisuus opiskelussa

Onko Arttu käytössä luokassanne? Päivitä uusin sovellusversio

Päivittämällä Arttu-sovelluksen saat jatkossakin käyttöösi uusimmat sisällöt. Tarvittaessa lataa Arttu uudelleen sovelluskaupastasi.

Arttu-sovellus on hyödyllinen apu oppimiseen

Arttu-sovellus avaa oppilaille uuden ulottuvuuden oppimisen maailmaan. Oppilaat voivat katsoa painettuun kirjaan liittyvät videosisällöt ja kuunnella äänitteet Artun avulla ilman kirjautumista.

Maksuton sovellus helpottaa sekä opettajan että oppilaiden ja opiskelijoiden työtä: sisältöjen pariin voi palata milloin vain älypuhelimen tai tabletin avulla. Arttu auttaa eriyttämisessä sekä yksilöllisessä oppimisessa eri tasoilla.

Päivitä Arttu-sovellus, ja oppimateriaalien sisällöt heräävät jälleen eloon. Tarvittaessa lataa Arttu uudelleen sovelluskaupastasi.

Provinkki: Wilma-viestipohja vanhemmille Artun käytöstä

Jos vanhemmat kysyvät, kuinka he voisivat tukea lapsensa koulunkäyntiä, on Arttu loistava tuki. Teimme valmiin Wilma-viestin pohjan, jonka voit halutessasi välittää vanhemmille:


Arttu-sovellus on hyödyllinen apulainen oppimiseen

Arttu on painettujen kirjojen käyttäjille suunniteltu sovellus, joka avaa Sanoma Pron oppikirjoihin sisältyvät video- ja äänisisällöt suoraan älypuhelimeen tai tablettiin. Artun avulla voitte kotona yhdessä kerrata koulussa opittuja asioita, kuunnella lauluja ja katsoa videoita.

Näin käytät Arttu-sovellusta:

• Lataa Arttu-sovellus ilmaiseksi älypuhelimen tai tabletin sovelluskaupasta.
• Avattuasi Artun, lisää haluamasi kirja kirjastoosi Artun etusivulle. Pääset lisäämään kirjoja plus-painikkeella avautuvasta hakuvalikosta.
• Arttu-sisällöt on merkitty oppikirjaan sinisellä logolla.
• Kun Arttu tunnistaa sisällön älypuhelimen tai tabletin kameran avulla, näyttöön ilmestyy sininen kuvio, jota painamalla sisältö avautuu.

Lue lisää: www.sanomapro.fi/arttu


 

Avainsanat: Arttu
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Digitaalisuus opiskelussa

10 syytä ottaa Arttu-sovellus hyötykäyttöön

Digitaalisuus opiskelussa

Näin hyödynnät Arttu-sovellusta opetuksessasi alakoulussa

Arttu