3

Ryhmän arkistointi ja poistaminen

Luotuja Kampus-ryhmiä voi poistaa tai arkistoida. Näin Ryhmäni-välilehdellä ovat näkyvissä vain ne ryhmät, jotka ovat parhaillaan aktiivisessa käytössä.

Ryhmän arkistointi

Voit arkistoida ryhmät, jotka eivät ole enää aktiivisessa käytössä. Arkistointi on käyttäjäkohtaista, eikä vaikuta siihen, miten muut käyttäjät näkevät ryhmän. Sekä opettajat että opiskelijat voivat arkistoida ryhmiään. Ryhmään liittyneet opiskelijat voivat myös yhä käyttää arkistoidun ryhmän sisältöjä.

Valitse ryhmäkuvakkeen oikean ylänurkan valikosta (kolme pistettä) ”Arkistoi tämä ryhmä”.

Arkistoitu ryhmä siirtyy Arkisto-välilehdelle ja se on mahdollista palauttaa takaisin aktiivisiksi valitsemalla valikosta “Palauta aktiiviseksi”.

 

Ryhmän poistaminen

Valitse ryhmäkuvakkeen oikean ylänurkan valikosta (kolme pistettä) ”Poista ryhmä”.

Aukeavasta ponnahdusikkunasta näet, onko ryhmän sisältö jaettu muille. Kun poistat ryhmän, se poistuu myös kaikilta niiltä henkilöiltä, jotka ovat liittyneet ryhmään. Vahvista ryhmän ja kaiken sen sisällön poistaminen kirjoittamalla aukeavaan ponnahdusikkunaan POISTA.

Poistettua ryhmää ja sen sisältöä ei voi palauttaa. Opiskelijat eivät voi poistaa ryhmiä, mutta he voivat arkistoida niitä ryhmiä, joihin ovat liittyneet. Ryhmät siirtyvät silloin Arkisto-välilehdelle.