3

Kampus-ryhmän jäsenten hallinnointi

Kampuksen ryhmissä olevat käyttäjät näet koulun tietojen kautta.

Pääset sinne ylälaidan oikeasta kulmasta löytyvästä Asetukset-valikosta.

Valitse Omat tiedot ja tämän jälkeen avautuvasta näkymästä Koulun tiedot.

Mikäli opetat useassa koulussa, valitse ensin koulu, jonka ryhmää haluat tarkastella. Tämän jälkeen valitse tumman palkin alla olevista vaihtoehdoista Kampus-ryhmät.

Kampus-ryhmät ovat niitä ryhmiä, jotka on luotu Kampuksessa eli ryhmiä, joihin oppilaat voivat liittyä ryhmän avaimella. Valitse vaihtoehdoista ryhmä, jota haluat tarkastella.

Valittuasi ryhmän näet käyttäjät ryhmässä. Voit myös poistaa ryhmästä jäseniä tai lisätä koulussa olevia oppilaita ja opettajia ryhmään. Muutosten jälkeen on tärkeää muistaa tallentaa muutokset.

Vinkki: Oppilaiden lisääminen ryhmään onnistuu yleensä kätevimmin ryhmän avaimen avulla. Avaimen avulla oppilaat voivat liittyä ryhmään itse, eikä opettajan tarvitse lisätä heitä yksitellen.

Ohje ryhmän avaimen käyttöön