3

Näin käytät Ohjaamoa

Kampuksen Ohjaamoon siirrytään ryhmän kautta. Ryhmään liittyneet oppilaat ovat automaattisesti Ohjaamon oppilaslistassa.

Ohjaamon avulla näet, ketkä oppilaista etenevät hyvin ja ketkä tarvitsevat eniten tukea ja missä aiheissa. Näet helposti yhdellä silmäyksellä, miten oppilaat ovat suoriutuneet tehtävistä. Näet, missä jaksoissa tehtäviä on tehty paljon ja missä vähän. Jokainen tehtävä on omana ympyränään. Värikoodien (vihreä/punainen/harmaa) avulla näet, osaako luokkasi opiskeltavan asian hyvin vai kaipaavatko oppilaat kertaamista. Voit säätää hyväksytyn suorituksen (vihreän ympyrän) rajaa itse. Tehtävät, joista ei kerry pisteitä, näkyvät suoritettuina harmaina ympyröinä. Raidallisiin oppilaat eivät ole vielä vastanneet.

Vinkki! Usein näkymässä on paljon oppilaita ja tehtäviä. Silloin sivulla joutuu rullaamaan sivuttain, jotta näkee loppupään tehtävät. Useimmilla koneilla sivuttain rullaaminen onnistuu pitämällä shif-näppäintä pohjassa samalla kun rullaa sivua hiirellä.

Klikkaamalla ympyrää pääset näkemään mitä oppilas on tehtävään vastannut ja antamaan palautettqa.

Saat yksittäisen oppilaan tulokset näkyviin napauttamalla listasta oppilaan nimeä. Näkymään avautuu kaikki valitun jakson tehtävät, mutta voit sisällysluettelosta porautua syvemmälle rakenteeseen tai nähdä yleisnäkymän napauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa aineiston nimeä. Opiskelijaa saat vaihdettua tulosten yläpuolella olevasta alasvetovalikosta.