3

Töissä

Olemme noin 200 ihmisen tiimi, jossa työskentelee asiantuntijoita monenlaisissa tehtävissä. Meillä työskentelee esimerkiksi kustannustoimittajia, sovellusasiantuntijoita, asiakasneuvojia, projektipäälliköitä, graafisia suunnittelijoita, ohjelmoijia, markkinointipäälliköitä, myyntipäälliköitä ja controllereja.

Teemme innostavia ja pedagogisesti laadukkaita painettuja ja digitaalisia oppimateriaaleja sekä palveluita ja kehitämme tuotteitamme tiiviisti yhdessä alan parhaimpien asiantuntijoiden, opettajien ja oppilaiden kanssa. Leikillisen oppimisen kuluttajabrändi Oppi&ilo ja TutorHousen opetuspalvelut kuuluvat myös liiketoimintaamme. Olemme osa Sanoma-konsernin Learning-yritysryhmää, joka on oppimateriaalien ja oppimisen palveluiden edelläkävijä Euroopassa. Muodostamme yhdessä ruotsalaisen Sanoma Utbildningin kanssa Sanoma Learningin Nordic-alueen, joka tekee yhteistyötä konserniin kuuluvan oppimisalustayhtiö itslearningin kanssa Pohjoismaissa.

Tutustu työhömme

Lue uratarinoista, millaisissa monipuolisissa tehtävissä ihmiset työskentelevät työyhteisössämme.

Videolla työstään meillä kertovat projektipäällikkö Anna, video- ja äänituottaja Mikko ja kustannuspäällikkö Kirsi.

Tule tekemään koulutuksen digitaalista tulevaisuutta

Meidän tehtävämme suomalaisen koulutuksen muutoksessa on tarjota sopiva vaihtoehto digitalisoitumisen jokaiseen vaiheeseen, jokaiselle opettajalle ja oppilaalle. Säilyäksemme tulevaisuudessakin Suomen johtavana oppimisen ja opetuksen ratkaisujen tarjoajana sekä edelläkävijänä digitaalisten opetusratkaisujen kehittäjänä tarvitsemme parhaat osaajat tiimiimme. Meillä Sinulla on mahdollisuus tehdä muutosta, joka todella merkitsee.

Avoimet työpaikat

Jätä Sanoma Prolle avoin hakemus »

Katso Sanoma-konsernin avoimet työpaikat »

Seuraa meitä myös LinkedInissä »