3

On the Go

You choose! - valinnaisuutta sekä oppilaalle että opettajalle.

Sarjan esittely

Kannusta oppilaitasi aktiiviseen kielenkäyttöön

Something for everyone!

On the Go -sarjassa on valinnaisuutta sekä oppilaalle että opettajalle. Sarjan monipuolisia tekstejä voi työstää monilla tavoilla. Tehtäviä on runsaasti ja ne tukevat monipuolisuudellaan erilaisia oppimistapoja ja oppijoita. Rakenteita opetetaan luontevista kielenkäyttötilanteista lähtien ja säännöt esitetään tiiviissä muodossa. Remember-tehtävissä kerrataan jo opittua. Oppilaiden oma valinta toteutuu erityisesti Your choice -osioissa.

Active in English!

On the Go kannustaa aktiiviseen kielenkäyttöön monin eri tavoin. Talk-osioissa tulevat esille kulttuurien väliset erot viestintätilanteissa. Ääntämisen opiskelussa keskitytään viestin perillemenon kannalta olennaisiin asioihin, ja niitä havainnollistetaan hauskojen videoiden avulla. Sarjassa on runsaasti pelejä ja toiminnallisuutta. Tehtäviä voi tehdä pareittain tai ryhmissä, jolloin oppilaat harjoittelevat itsearviointia ja vertaisarviointia. Oppilaita ohjataan tekemään tiedonhakuja omasta osaamistasosta käsin. Tehtävät sopivat hyvin portfoliotyöskentelyyn.

Around the world!

On the Go -sarjassa liikutaan eri puolilla maailmaa ja esitellään englannin kielen variantteja. Maantuntemus- ja kulttuuritiedon lisäksi tutustutaan nuorten arkeen mm. Intiassa, Etelä-Afrikassa ja Hongkongissa. Erilaisia elämäntapoja tuodaan esille monipuolisesti. Tekstikirjan innostava kuvitus antaa runsaasti lisätietoa maista ja elämäntavoista. Teemasanastojen hauska kuvitus helpottaa sanojen muistamista.

On the Go -sarjan vahvuudet

  • Oppilaiden omaa valintaa tuetaan sarjassa.
  • Paljon eri tekstityyppejä.
  • Rakenteiden opiskelu alkaa tehtäväkirjan kielioppitekstistä.
  • Tehtävissä valinnanvaraa, pelillisyyttä ja paljon tiedonhakua.
  • Materiaali on saatavana myös täysin digitaalisena.

Näin On the Go -sarja toimii

Tutustu On the Go -materiaaliin sarjan käyttöoppaan avulla. Siinä on esitelty materiaalin osiot ja niiden eri funktiot.

Näin On the Go -sarja huomioi koulujen erilaiset tuntijaot.

Tekijät

Louisa Daffue-Karsten, Mika Haapala, Anna-Mari Ojala, Saila Ojala, Jyrki Peuraniemi, Peter Rappold, Leena Semi ja Marjut Vaakanainen

Kaikki opettajan digimateriaalit nyt samassa paketissa

Yksinkertaistimme opettajan digimateriaalien hankintaa ja hinnoittelua. Saat kaikki oppimateriaalisarjaan sisältyvät opettajan digimateriaalit käyttöösi yhdellä lisenssillä.

On the Go -sarjan opettajan digimateriaalien lisenssiin sisältyvät:

  • digiopetusmateriaali
  • Kompassi-digikokeet
  • tulostettavat kokeet
  • äänitiedostot.

​Tilaa opettajan digimateriaali suoraan välittäjältä tai sähköpostitse asiakaspalvelustamme (asiakaspalvelu@sanomapro.fi).

Tutustu käyttäjäetuihin ja hinnastoon »

Näin On the Go -sarja toimii opetuksessa

 

Painetut materiaalit

On the Go -sarjan painettuja materiaaleja ovat oppilaiden teksti- ja tehtäväkirjat.

Digitaaliset materiaalit

On the Go -sarjan digitaalisiin materiaaleihin kuuluvat digikirja, digiharjoitukset, digiopetusmateriaali, äänitiedostot, tulostettavat kokeet sekä Kompassi-digikokeet.

Digikirja ja digiharjoitukset

On the Go -sarjan kuuluvat oppilaan Digikirja, joka on yhdistetty teksti- ja tehtäväkirja sekä Digiharjoitukset, joka sisältää tehtäväkirjan tehtävät digitaalisina. Lisäharjoitteluun ja kertaamiseen on myös tarjolla Digilisätehtävät.

Digiopetusmateriaali

Digiopetusmateriaalit sisältävät kaikki tekstit, tehtävät, tehtävien ratkaisut, äänet ja videot. Lisäksi digiopetusmateriaalien GO-näppäinten takaa löytyy tuntityöskentelyä monipuolistavaa aineistoa. Digiopetusmateriaalissa on paljon lisämateriaalia erilaisiin työtapoihin ja eriyttämiseen.

Äänitiedostot

Äänitiedostot ovat ladattavissa Kampus-palvelussa ja sisältävät kaikkien oppimateriaalien äänitiedostot

Kokeet

Arviointiin on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja. Tulostettavia kokeita opettaja voi muokata digitaalisesti, tallentaa ja tulostaa oppilaille. Kompassi-digikokeiden tehtävistä voi koota kokeita, tallentaa niitä, ja koetyökalu arvioi osan tehtävistä automaattisesti.

Arttu-sovellus

Arttu-sovelluksella voi katsoa ja kuunnella painettuihin kirjoihin liittyvät videot ja äänisisällöt suoraan mobiililaitteella ilman kirjautumista. Sovellus toimii yleisimmin käytetyissä älypuhelimissa ja tableteissa. On the Go -sarjan sisällöistä oppilaat voivat kuunnella kaikki tekstikirjan tekstit, Talk-osioiden mallifraasit ja -keskustelut ja kappalesanastot. He voivat myös katsoa maantuntemus- ja ääntämisvideot.

Sanastot-sovellus

Sanastosovelluksessa on kirjojen aakkoselliset sanastot sekä kääntökortteja sanaston harjoitteluun.

Vinkkejä sarjan hyödyntämiseen opetuksessa

Kaipaatko lisätietoja? Myyntimme auttaa!

Olemme mielellämme apunasi, kun pohdit uuden oppimateriaalin hankintaa.

Ota yhteyttä

Uusi OPS ja On the Go

Uuden OPSin tavoitteet ja miten On the Go vastaa niihin.

Lue lisää