3

Tulevaisuuden taidot

Sanasankari S2 valmistaa uuteen kieleen

Valmistavaan opetukseen on saatavilla uusi Sanasankari S2 -tuoteperhe. Ota testiin digiopetusmateriaalin demo ja Harrastukset-aukeaman moniste.

Sanasankari S2 -tuotteet on tarkoitettu valmistavaan opetukseen sekä alakoulun erillisille S2-oppitunneille. Sanasankari S2 -materiaalien tavoitteena on S2-oppilaan sanavaraston laajentaminen ja vahvistaminen.

Sanasankari S2 -kokonaisuus sisältää kattavat materiaalit opettajalle ja oppilaille. Sanasankarin aiheet käsittelevät alakoululaisen arkea ja harrastuksia sekä suomen kielen alkutaipaleelle sopivia kielioppiasioita.

Sanasankari S2-tuotteet pohjautuvat Ystävien aapisen ja lukukirjan S2-harjoituskirjoihin, mutta eivät edellytä aapisen tai lukukirjan käyttöä ja sopivat myös alkuopetusikäistä vanhemmalle S2-oppilaalle. Jos opetat alkuopetuksen S2-oppilaita ja heidän käytössään on Ystävien aapisen ja lukukirjan S2-harjoituskirjat, oppilaat eivät tarvitse Sanasankari S2-harjoituskirjaa.

Sanasankari S2-harjoituskirja
Harjoituskirja pitää sisällään Ystävien aapisen ja lukukirjan S2-harjoituskirjojen suositut sanastosivut yksissä kansissa. Harjoituskirjassa on 34 sanastoteemaa ja uusia arkikielessä tarvittavia kielitiedon harjoituksia. Harjoituskirjan sisällöt toimivat irrallaan Ystävien aapisesta ja lukukirjasta.

Sanasankari S2 -Bingel-tehtävät
Jokaiseen harjoituskirjan sanastoteemaan ja lukuun on tehty sanavarastoa vahvistavat oppilaan digitaaliset Bingel-tehtävät. Tehtävät toimivat Sanasankari S2-harjoituskirjan ja Ystävien aapisen ja lukukirjan S2-harjoituskirjojen sanastosivujen kanssa.

Sanasankari S2 -digiopetusmateriaali
Kattava digiopetusmateriaali sisältää interaktiivisia tehtäviä ja monisteita jokaiseen sanastoteemaan ja lukuun. Se sisältää myös testejä ja sopii käytettäväksi sekä Sanasankari S2-harjoituskirjan että Ystävien aapisen ja lukukirjan S2-harjoituskirjojen sanastosivujen kanssa. Digiopetusmateriaali sisältää lisäksi Ystävien aapisen ja lukukirjan Opettajan materiaali S2-opetukseen -tuotteen kaikki liitteet ja sisällöt.

Sanasankari S2 -materiaalin tekijöinä ovat Ystävien sarjasta tutut S2-tekijät Lotta Ilmasti ja Anne-Maria Sirviö.

”Sanasankari vaikuttaa hyvältä ja oppilaan ikätason huomioivalta materiaalilta. Etenkin laadukas ja harjoituskirjaan liittyvä digiopetusmateriaali on aivan uutta S2-opetukseen ja valmistavaan opetukseen. Materiaali on pedagogisesti mietitty kokonaisuus, ja opettajalle annetaan valmis, selkeästi etenevä paketti ilman jatkuvaa monistamista, leikkaamista ja laminointia. Myös omat Bingel-tehtävät kuulostavat todella käyttökelpoisilta.”
Kommentti Sanasankari S2 -testimateriaalista

Tutustu Sanasankariin demon avulla

Kokeile monipuolista ja innostavaa Sanasankari S2 -digiopetusmateriaalin demoa ryhmässäsi. Voit tulostaa demossa olevan harjoituskirjan Harrastukset-aukeaman oppilaillesi.

Katso myös virtuaaliseen Sanasankari S2 -esittelytilaisuuden tallenne.

Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Inspiraatiota opetukseen

S2-materiaalit oppilaan tukena alakoulun äidinkielen ja kirjallisuuden opetuksessa

S2-materiaalit alakouluun

Motivointi

Ystävien aapisen Kotikolon kirjasto sopii aloitteleville lukijoille