3

Ajankohtaista

Pian saamme uusia ystäviä – Ystävien eskari ilmestyy tammikuussa

Esiopetukseen on tulossa uusi, valloittava oppimateriaali tammikuussa. Katso videolta, miltä Ystävien eskarin maailma näyttää.

Esiopetus on ikimuistoinen ajanjakso lapsen elämässä. Esiopetuksessa muodostetaan elinikäistä pohjaa uuden oppimiselle ja oivaltamiselle.

Tammikuussa 2022 julkaisemme uuden oppimateriaalin Ystävien eskarin, jonka ytimessä ovat Ystävien aapisen ja lukukirjan tapaan tunne- ja vuorovaikutustaidot, toiminnallisuus, monilukutaito ja kirjallisuuskasvatus.

Ystävien eskarin tarinat tempaavat mukaansa. Koukuttavat tarinat ovat palkitun lastenkirjailijan Anneli Kannon käsialaa. Hän on kirjoittanut myös Ystävien aapisen ja lukukirjan kiitellyt tarinat.

– Ruvetaanko kavereiksi? Leikitäänkö huomennakin yhdessä? orava kysyi.
Karhu empi.
– Jos lupaat, ettet koske mihinkään ilman lupaa ja koputat, kun tulet kotiini.
Orava lupasi.

Persoonalliset ja värikkäät hahmot johdattavat kukin omalla tavallaan eskarilaiset tutustumaan koulutiehen. Lasten on helppo samaistua hahmoihin, joiden seurassa esiopetus on leikkimielistä ja palkitsevaa erilaisille oppijoille.

Katso videolta maistiainen Ystävien eskarista. Video sisältää katkelman oppimateriaalin aloitustarinasta Vaarallinen ämpäri.

Jos video ei lataudu, voit katsoa sen täällä.

Tavataan tammikuussa 2022!

 


Virtuaalisia esittelytilaisuuksia ja näytekirjoja

Järjestämme Ystävien eskarista virtuaalisen esittelytilaisuuden keskiviikkona 16.2.2022 ja tiistaina 12.4.2022. Arvomme molemmissa virtuaalitilaisuudessa osallistuneiden kesken yhden 150 euron arvoisen S-ryhmän hotellilahjakortin.

Ilmoittaudu tilaisuuteen täällä »

Tilaa itsellesi näytekirja 20.2.2022 mennessä. Jos kouluasi tai päiväkotiasi ei löydy listalta, tilaathan näytteen asiakaspalvelun kautta. Huomioithan, että postitamme yhden maksuttoman näytteen per koulu/päiväkoti.

Tilaa tästä »

 

Julkaistu 22.4.2021

Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Artikkeli

Oppimisen ihmettelyä ja onnistumisen riemua – Ystävien eskari on toivottu uutuus esiopetukseen

Inspiraatiota opetukseen

Ystävien aapisen musiikki on silta lukemisen maailmaan

Opevinkit

Oppi&ilon helppolukuisissa kirjoissa seikkailevat Ystävien aapisen eläimet