3

Inspiraatiota opetukseen

Laiva on lastattu lukemaan opettelevilla oppilailla

Osallistu kilpailuun, jossa voit voittaa luokkaasi Laiva on lastattu -lautapelin.

Oppi&ilon uusi lukemaan oppimista edistävä Laiva on lastattu -peli on Vuoden lastenpeli 2022 -sarjan finaalissa. Laiva on lastattu -peli vie oppilaan matkalle kirjainten ja sanojen maailmaan. Peli kehittää monipuolisesti ja vaiheittain oppilaan lukemaan oppimisen taitoa. Oppilas oppii tunnistamaan sanan alkuäänteen ja -kirjaimen edeten aina kokonaisten sanojen lukemiseen.

Pelissä lukuvalmiuksien harjoittelu yhdistyy oivaltavasti ja innostavalla tavalla tuttuun seurapeliin. Pelissä pyöritetään kiekkoa ja etsitään kiekon osoittamalla kirjaimella alkavia sanoja tai kuvia, jotka lastataan pelaajan oman laivan kyytiin. Ensimmäisenä laivansa täyteen saanut pelaaja voittaa pelin.

Syysloma on lukuloma -kampanjan kunniaksi arvomme koko luokan iloksi Laiva on lastattu -lautapelejä. Kerro kilpailulomakkeella, millä teidän luokan laiva on lastattu, ja olet mukana arvonnassa.

Kilpailu on päättynyt ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. 

Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken yhteensä 10 peliä (1 peli/luokka). Osallistu arvontaan 24.10.2022 mennessä. Yhden palkinnon arvo on 22,90 euroa. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. Kilpailu on suunnattu esikoulujen ja alkuopetuksen opettajille.
Arvonnan säännöt »

Oppi&ilo on osa Sanoma Prota.

Avainsanat: Oppi&ilo
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Inspiraatiota opetukseen

Syysloma on lukuloma

Opevinkit

Innostavat ideat luku- ja kirjoituskipinän sytyttämiseen

Opevinkit

Alakoulun opevinkit Aleksis Kiven päivään