3

Ajankohtaista

Ystävien aapisen rakastetut laulut saavat oman konsertin

Järjestämme Ystävien aapisen ja lukukirjan lauluista koostuvan tunnelmallisen konsertin ystävänpäivänä Musiikkitalolla. Voit järjestää konsertin luokkaasi myös virtuaalisesti.

Ystävien aapinen ja lukukirja ovat kolmessa lukuvuodessa löytäneet paikan alkuopetuksen oppilaiden ja opettajien sydämistä. Suuren suosion ovat saavuttaneet myös sarjan laulut, joita oppilaat kuuntelevat myös loma-aikoina tuhansia kertoja Youtube-kanavaltamme.

“Rakastan tätä laulua. Tää on syvällä mun sydämessä!”
– Youtube-kommentti Pajupoukaman lauluun 3.-luokkalaiselta

Tulevana ystävänpäivänä Musiikkitalo täyttyy Pajupoukaman tunnelmasta, sillä järjestämme ensimmäistä kertaa Ystävien konsertin.

Konsertissa 10-henkinen orkesteri esittää Ystävien aapisen ja lukukirjan suosituimpia lauluja, joiden välissä Vuokko Hovatta kertoo Anneli Kannon kirjoittaman uuden tarinan Papun, Ullan ja Aamoksen ystävänpäivästä. Lavalla esiintyy myös Sunan koulun kuoro. Konsertti kestää noin 45 minuuttia.

Haluamme tuoda konserttitunnelmaa jokaiselle alakoululle. Siksi voitte seurata maksutonta konserttia suorana omassa luokassa tai yhteisesti koko koulun kanssa. Linkin konserttiin lähetämme lähempänä ystävänpäivää, ja kaikille virtuaalikonserttiin ilmoittautuneille lähetämme konsertin tallennelinkin. Voit siis osallistua konserttiyleisöön monella tavalla.


Konserttiarvonta ja -palkinto pähkinänkuoressa:

  • Konsertti järjestetään Musiikkitalolla Helsingissä tiistaina 14.2.2023 klo 12.00.
  • Konserttilippujen arvonta on käynnissä 2.1. –22.1.2023. Konserttiarvonta on päättynyt ja voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti.
  • Palkintoon ei sisälly kuljetusta Musiikkitalolle tai tarjoiluja.
  • Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti 23.1.2023.
  • Kilpailun tarkemmat säännöt löydät täältä.
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Inspiraatiota opetukseen

Ystävien aapisen musiikki on silta lukemisen maailmaan

Ystävien aapinen ja lukukirja

Opevinkit

Ystävien lukukirjan kuvitetut videot syventävät tunne- ja vuorovaikutustaitoja