3

Inspiraatiota opetukseen

Harjoitusvihko kaikille kirjoittajan taitoja opetteleville

Huima-sarjan kirjoitustaidon vihkot sopivat kirjoitustaidon harjoittelemiseen kaikkien oppimateriaalisarjojen käyttäjille. Niiden avulla harjoitellaan monipuolisesti käsin kirjoittamista ja kannustetaan luottamaan omiin kirjoittajan taitoihin.

Huima-sarjan kirjoitustaidon vihkojen tehtävissä oppilas kertaa kirjainmuotoja, harjoittelee sujuvaa käsin kirjoittamista ja etenee ohjatusti pienistä kirjoitusharjoituksista kokonaisten tekstien kirjoittamiseen. Tehtävät herättelevät oppilaan kirjoitusintoa ja niissä edetään rauhallisesti sana- ja virketasolta tekstitasolle. Monipuoliset tehtävät vahvistavat oppilaan oikeinkirjoitustaitoa ja ohjaavat oppilasta tarkastelemaan kielen ja tekstien rakenteita. Oppilasta kannustetaan ilmaisemaan kokemuksiaan, ajatuksiaan ja mielipiteitään kirjoittamalla. Vihkojen värikkäät sivut ja tehtävien hurmaava kuvitus houkuttelevat harjoittelemaan kirjoittajan perustaitoja hauskalla tavalla.

Vihkoissa on myös itse- ja vertaisarviointitehtäviä. Kielenhuoltoa ja omaa tekstiä pysähdytään tarkastelemaan tasaisin väliajoin. Vihkot toimivat itsenäisinä oppimateriaaleina ja sopivat kaikkien oppimateriaalisarjojen käyttäjille. Vihkot soveltuvat hyvin myös itsenäiseen työskentelyyn.

Tutustu näytesivuihin:

Voit tilata tuotteet helposti verkkokaupastamme:

Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Inspiraatiota opetukseen

Näin uusi alakoulun Huima vie polulle kohti vahvaa luku- ja kirjoitustaitoa

Ajankohtaista

Laaja-alainen erityisopettaja ja erityisluokanopettaja kertovat, miten Huiman alaspäin eriyttävä materiaali tukee opetusta

Opevinkit

Huima-sarjan tekijöiden vinkit äidinkielen tunneille