3

Inspiraatiota opetukseen

Get ready for the holiday season!

Yläkoulun englannin Level Up -sarjan juhlamonisteet nostattavat juhlatunnelmaa.

A1-englannin Level Up -sarjan Opettajan oppaaseen on laadittu runsaasti englanninkielisten maiden juhlaperinteisiin liittyviä lisämateriaaleja täydentämään englannin opetusta. Koostimme artikkeliin loppuvuoden juhlapäiviin liittyviä opetusvinkkejä, joita voit vapaasti käyttää opetuksessasi.

Tehtäväpaketista löydät muun muassa juhlapäivään liittyvän mielenkiintoisen luetunymmärtämisen tehtävän ja hauskoja sanaristikoita. Mukana ovat myös oikeat vastaukset.

Halloween

Kokeile luokassa hauskoja halloween-aiheisia tehtäviä. Arvaatteko, mikä oli suosituin lasten tai lemmikkien naamiaispuku Yhdysvalloissa vuonna 2021? Entä miten halloween-traditiot ovat muuttuneet historian saatossa?

Tulosta halloween-tehtävät »

Thanksgiving Day

Kiitospäivää on kansallinen juhlapäivä, jota vietetään vuosittain Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Juhlaan liittyy perheen ja sukulaisten kanssa nautittava kiitospäivän lounas.
Kiitospäivä-monisteessa tutustutaan juhlapäivän tapoihin ja sanastoon, kuten ruokailuun.

Tulosta kiitospäivän tehtävät »

Christmas

Joulu on vuoden odotetuin juhla monessa kodissa, ja jokaisella on oma tapa viettää joulua. Englanninkielisissä maissa jouluun liittyy Suomeen verrattuna erilaisia tapoja ja perinteitä, joihin tutustutaan Level Upin joulumonisteessa.

Tulosta joulun ajan tehtävät »

Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Artikkeli

Lisäharjoittelua Level Up -sarjan Next level -digitehtävillä

Opevinkit

Level Up -vinkki: Maantuntemustehtäviä yläkoulun englannin tunnille

Motivointi

Näin Level Up kannustaa yläkoululaisia englannin opiskelussa