3

Yhteisiä oivalluksia Educassa – tervetuloa mukaan!

Suomen johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma järjestetään tänä vuonna 26.–27.1.2024 Messukeskuksessa. Lämpimästi tervetuloa osastollemme 6b48.

Messuosastollamme pääset tutustumaan kaikkiin ala- ja yläkoulun, lukion ja ammatillisen koulutuksen painettuihin ja digitaalisiin oppimateriaaleihimme. Mukana muun muassa perusopetuksen innostavat englannin sarjat Come with me! ja Level Up.

Messuosastollamme pääset tutustumaan myös digitaalisiin Bingel-, Arttu- ja Kampus-palveluihimme.

Osastoltamme löydät myös TutorHousen ammattilaiset, jotka esittelevät lukion digiluokka-palvelua sekä Oppi&ilon eri taitojen kehittymistä tukevat tuotteet. Tervetuloa osastollemme tutkimaan, testaamaan, kysymään ja antamaan palautetta!

Ilmoittaudu messuille »

Osastomme vierailun lisäksi kutsumme sinut seuraamaan puheenvuorojamme mielenkiintoisine asiantuntijoineen.

Puheenvuorot

Perjantai 26.1.2024

LIVE-BALANSSI: Jani Toivola: Ainoa huoneessa vai osa yhteistä kokemusta − Miten voit kohdata nuoren aidosti?

Klo 13.15, Visio

Suosittu Balanssi-tilaisuus järjestetään ensimmäisen kerran livenä, kun opettajien toivoma Balanssi-puhuja Jani Toivola nousee Educan päälavalle. Nyt hän avaa puheenvuorossaan, kuinka nuori kohdataan aidosti ja kuinka rakentaa tulevaisuuden kohtaamisia, joissa kaikilla olisi mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi.

Nähdään Visio-lavalla!

Perjantai 26.1.2024

Koukuttavaa kielenopiskelua − Näin saat oppilaat odottamaan seuraavaa englannin tuntia

klo 11.00–11.45, Tahto

Huikeita tarinan käänteitä, toiminnallisuuteen ohjaavia videoita ja yhteistyöhön kannustavia kiehtovia pakopelejä. Tule kuulemaan, miten innostat ja motivoit alakoululaisia käyttämään englannin kieltä.

Esiintyjinä ovat Come with me! -sarjan tekijät Minna Heikkinen, Perttu Läykki ja Helmi Manninen

Nähdään Tahto-lavalla!

Perjantai 26.1.2024

Suomen tietokirjailijat: Millainen oppimateriaali tukee parhaiten oppimista?

Klo 14.30–15.00, Tieto-lava

Tietokirjailijoiden perjantaisessa paneelissa keskustellaan siitä, millainen oppimateriaali tukee parhaiten oppimista. Keskusteluun osallistuu meiltä Sanoma Learningin Nordic-organisaation perusopetuksen liiketoimintajohtaja Mika Perttola. Paneelissa on mukana uskonnon, elämänkatsomustiedon ja psykologian lehtori ja Mieli-sarjan tekijä Kristiina Holm sekä aivotutkija ja psykologian tohtori Mona Moisala. Keskustelun juontaa Baba Lybeck.

Paneeli pidetään Tieto-lavalla klo 14.30. Nähdään siellä! 

Tunnelmia Educa-messuilta