3

Ajankohtaista

Asiakaspalvelumme vinkkaa: Tarkistathan nämä asiat ennen kesälomaasi

Tästä koosteesta löydät asiakaspalvelumme hyödylliset vinkit koulusihteereille lukuvuoden loppuun.

Tarkista Sanoma Pron lähetys

Tilaamanne painetut oppikirjat ovat saapuneet tai saapuvat lähiaikoina koulullenne. Tarkistathan lähetyksen sisällön ennen kesälomaasi. Jos lähetyksessä on jotain päivitettävää, pystymme hoitamaan asian vielä ennen syyslukukautta. Mahdolliset jälkitoimituksessa saapuvat tuotteet lähetämme koulullenne elokuussa.

Lisenssit voi jakaa opiskelijoille jo ennen kesäloman alkua

Lukiossa syksyn kirjoittajille ja kurssin uusijoille on mahdollista antaa ensi lukuvuoden lisenssejä valmiiksi jo ennen kesälomaa. Näin varmistetaan, että opiskelijan pääsy oppimateriaaliin ei katkea, kun vanha lisenssi päättyy.

Opiskelijoille voi antaa etukäteen kolmen kuukauden tai 12 kuukauden lisenssejä, edellyttäen että koulu on näitä seuraavalle lukuvuodelle tilannut.

Lisenssien antaminen etukäteen sujuu lisenssienhallinnassa samaan tapaan kuin lisenssien antaminen tavallisesti lukuvuoden aikana.

Katso ohje »

Uudistus MPASS-kirjautumista käyttäville oppilaitoksille

MPASS-kirjautumista käyttävissä oppilaitoksissa voidaan jatkossa itse poistaa vanhentuneita opiskelijatunnuksia. Kirjaudu sisään osoitteessa Sanomapro.fi. Valitse sitten yläpalkista oma nimesi, ja sen alta Koulun tiedot. Mene kohtaan Oppilaiden tunnukset tai Opiskelijoiden tunnukset, valitse sieltä poistettavat oppilaat tai opiskelijat, ja paina sitten Poista koulusta. Katso tarkempi ohje »

Tunnusten poistaminen on mahdollista myös kouluissa, jotka eivät käytä MPASSid:tä (tunnushallintamuotona tunnushallintalomake tai SMS).

Asiakaspalvelu apunasi myös kesällä

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat apua. Tavoitat meidät puhelimitse sekä sähköpostin, sosiaalisen median ja chatin välityksellä. Huomaathan että, chat-ikkuna näkyy vain, kun olet kirjautuneena sisään.
Syyslukukauden alussa palvelemme laajennetuin aukioloajoin. 7.8.−8.9. välillä palvelemme arkipäivisin kello 7−17.

Yhteystietomme löydät täältä »

Avainsanat: Aspa vinkkaa
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Sanoma Pron asiakaspalvelun yhteystiedot

Käyttöönoton tuki

Tukea oppimateriaalien käyttöönottoon