3

Ajankohtaista

Uutuudet ammattikorkeakoulun opettajille

Olemme koonneet tälle sivulle tietoja oppimateriaalien valinnan tueksi!

Uutta ja uudistettua ammattikorkeakouluun terveysalalle

Tutustu koko ammatillisen korkea-asteen valikoimaan verkkokaupassamme. Verkkokaupastamme löydät myös digitaaliset tuotteet.

Tutustu esimerkiksi näihin:

Kliininen hoitotyö – uudistus
Kliininen hoitotyö -oppimateriaalin uudistuksessa mukaan on lisätty muun muassa potilastapauksia, kuvauksia akuuttitilanteista sekä runsaasti Arttu-sovelluksen kautta avautuvaa materiaalia. Sisällössä on käytetty uusia ja ajantasaisia näyttöön perustuvia hoitosuosituksia.

Oireista työdiagnoosiin – uudistus
Oireista työdiagnoosiin -materiaali antaa perusteet potilaan systemaattiseen tutkimiseen, joka on hyvän ja turvallisen ensihoidon perusta. Oppimateriaalissa käsitellään yleisimmät sairaudet ja tilanteet, joista eri oireet voivat johtua. Teoksen uudistetun painoksen rakennetta on selkeytetty ja koko sisältö ajantasaistettu, ja materiaaliin on tuotu myös kokonaan uutta sisältöä. Uutta on esimerkiksi vieridiagnostiikan käyttö potilaan tutkimisessa ja työdiagnoosin tekemisessä.

Tehohoitotyö – uutuus 
Tehohoitotyö on monipuolinen oppimateriaali sairaanhoitajakoulutukseen, mutta se soveltuu myös valmiille sairaanhoitajille teho- ja valvontahoitotyöhön perehtymiseen. Oppimateriaalissa käsitellään kattavasti tehohoitotyötä sekä osastolla että osaston ulkopuolella. Lukija pääsee tutustumaan teho-osaston tyypillisimpiin potilasryhmiin, tutkimuksiin sekä hoitotyöhön.


Arttu-sovellus

Arttu-sovelluksella voi katsoa painettuun kirjaan liittyvät videosisällöt ja äänitteet uudella tavalla: pääset katsomaan niitä suoraan puhelimellasi, ilman kirjautumista. Sovellus toimii yleisimmin käytetyissä älypuhelimissa ja tableteissa. Arttu-sisältöjä on saatavilla yli 300 tuotteeseemme kaikille kouluasteille.


Osaava myyntitiimimme on olemassa sinua varten

Opastamme, tuemme ja pidämme huolen siitä, että tuotteemme tukevat opetustasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Katso yhteystiedot täältä »

Avainsanat: Ammattikorkeakoulu
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Ajankohtaista

Liity ammatillisen koulutuksen asiakasrekisteriimme

Digitaalisuus opiskelussa

Kampuksen käännöstyökalu auttaa vieraskielisiä opiskelijoita

Digitaalisuus opiskelussa

Testiryhmä yksimielinen: Sh-kertaus: Lääkehoito on selkeä ja kattava harjoitusmateriaali